| Scrisu1979 a întrebat:

ma simt hartuita de compania la care lucrez.Acestia mi-au cerut schimbarea fisei postului pe care am refuzat-o dupa care am primit un e-mail fara titlu si semnatura in care aveam atasata o cerere de demisie.Nu am acceptat fapt care a dus la schimbarea punctului de lucru.Lucrez in telecomunicatii si in luna noiembrie 2018 am semnat niste contracte de telefonie mobila.Cei care au semnat au facut o frauda in valoare de 4600 lei.M-au acuzat, banuit ca as fi facut in mod deliberat acele contracte.Mi s-a cerut o nota explicativa la care nu am primit nici un raspuns.Am constatat ca in luna decembrie nu mi s-a livrat comisionul aferent lunii octombrie.Cand am sunat si am intrebat ce se intampla mi-au spus ca datorita celor intamplate.Doresc sa ma ajutati sa compun un e-mail in care sa le cer o explicatie pentru cele intamplate.De ce mi s-au oprit bani fara sa fiu instiintata si de ce nu mi-au dat scris o decizie in acest sens.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cere ajutorul unui avocat!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le spui ca ai facut contractele precum prevede politica firmei.
Le-ai cerut actele care au trebuit, exact cum cere procedura firmei, si faptul ca ei nu au platit, nu e problema ta. Ar trebui ca compania respectiva sa isi schimbe procedurile de a acorda contracte, si sa ceara mai multe acte, sau sa faca un sistem comun, cu alte companii de telecomunicatii, prin care se pot verifica persoanele, daca sunt sau nu bune platitoare.