| Alexia2121 a întrebat:

Buna ziua. Stau intr-un complex rezidential intr-un apartament nou de cateva luni
Sub cada, unde ar trebui sa fie mereu uscat a fost o problema ca " era cada sparta" si a curs apa prin peretii baii si pana in living
Bun
Au schimbat cada, apa nu se mai infiltreaza prin pereti, dar sub cada e mereu ud
Ei au spus ca trebuie sa se usuce, de atunci de cand a curs, adica acum 2 luni, dar eu vad cum picura de pe tevi in fiecare dimineata
Apartamentul e in garantie 5 ani, deci tot ce se strica se repara ( teoretic) practic, eu le spun ca curge, vad cu ochii mei ca e ud ( am pus un servetel si era atat de umed incat cand l am
Stors curgea apa din el) dar eu zic ca trebuie sa se usuce, verifica si pleaca
Eu vreau sa imi finalizez baia dar nu pot face nimic dacă situatia cu cada e incerta, in sensul ca nu ma pot apuca de zugravit daca curge apa prin pereti, nu pot pune nimic daca trebuia iar schimbata cada
Ce pot face in aceasta situatie?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Spui ca apa curge pe tevi, atunci s-ar putea ca defectiunea nu este la tine ci in apartamentul de deasupra ta.
Cheama-i si spune-le sa verifice la vecinul de sus si poti sa le spui ca daca nu se rezolva o sa-i dai in judecata.

| Alexia2121 explică (pentru Ioandelasal):

Dar tevile sunt sub cada

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Alexia2121):

Nu mai inteleg nimic!
Daca tevile sunt sub cada cum curge apa pe pereti, stiu ca apa nu curge in sus.
Si probabil exista vreo imbinare imperfecta a tevilor sau numai a uneia si de aceia se prelinge apa pe tevi.