Nu exista ca nu vor politistii, toti trebuie sa respecte legea.
Conform L.290/2004, rep. in 2009, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART. 28
(1) Cererea-tip, cu datele cu caracter personal completate şi motivată, se depune de către persoana fizică electronic sau personal, la orice unitate ori subunitate de poliţie în care funcţionează ghişeu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar.
(3) În cazul cererilor depuse în condiţiile prevăzute la alin. (1) şi (2), certificatul de cazier judiciar se eliberează în cel mult 3 zile de la data solicitării.
(3^1) La solicitarea persoanelor fizice sau juridice, în urma consemnării opţiunii în cererea-tip prevăzută la alin. (1) şi (2), certificatul de cazier judiciar se eliberează gratuit şi în formă electronică. Certificatele de cazier judiciar eliberate în formă electronică sunt semnate cu semnătură electronică calificată şi sunt asimilate înscrisurilor autentice."
Mulțumesc pentru răspuns... ar fi mult prea fără motiv dacă refuza sau ar zice altceva. Adică nu vad sensul.
Din moment ce se eliberează online. e valabil. Altfel de ce s ar elibera online nu?
Ca sa nu mai pun alta întrebare., pe fisa de școlarizare pe care am primit-o de la psihologul unde am făcut și avizul, scrie numele instructorului de instruire practica, acum mai pot sa schimb instructorul? După ce am depus dosarul la școală? Sau nu? Ma refer legal exista ceva ce menționează asta?
Il poti schimba, daca si scoala este de acord.