Nu va castiga! Eu chiar cred in români și sunt sigur ca nu va mai vota nimeni cu ei atunci și nici nu vor mai intra in Parlament! Se împlinesc 5 ani de când sunt în Parlament și nu au făcut absolut nimic pentru oameni, în afara de scandaluri și crize, plus ca ne fac de ras peste tot unde se duc, bruscheaza și insulta jurnaliști, altceva nu știu sa facă. Plus ca la anul Orban pierde Parlamentarele în Ungaria iar republicanii vor pierde în 2028 prezidențiale deci nu va mai fi nimeni care sa îi susțină atunci! Oricum suntem si vom fi mereu mai mulți ca ei, noi care vrem sa rămânem în UE și NATO! Ușor, ușor au început să se trezească și ei și susținerea pentru ei a scăzut mult! Nu îi pot manipula pe oameni la nesfârșit!
Eu cred cu toată tăria ca mai avem instituții cu sange în instalație ca în Republica Moldova iar la Parlamentarele din 2028 li se va interzice sa participe la fel ca acolo! După circul făcut azi la Alba Iulia nu au cum autoritățile și CCR sa nu vadă cât de periculoși sunt!
Ce gluma buna ai facut
Parerea ta din bula ta nu prea are tangete cu realitatea.
Zi de zi cand AUR si CG fac scandal castiga voturi. Zi de zi.
Haha
Vezi, nu sunt singurul care crede ca esti intr-o bula
Noi suntem și vom fi mai mulți ca ei oricum! Și ce sprijin vor mai avea în 2028, după ce Orban, Meloni, Fico și Borisov nu vor mai fi?
De ce ești tu sigur ca vor câștiga atunci? Sprijinul pentru ei este destul de scăzut oricum! Eu una ma uit pe Facebook-ul prietenilor iar acolo toată lumea îi înjura
Pai eu ce ti-am zis... in blula prietenilor tai normal ca totul e frumos. In realitate nu e asa frumos.
Nu e vorba ca vor castiga, e vorba ca vor creea o mare instabiliate sociala si politica.
Om fi. Dar acestei bulei nu ii pasa. Nu suntem fanatici, nu credem în guru care ne salvează, nu credem în minciuni.
Încă nu este cel mai mare partid! Dacă coaliția își face bine treaba pana în 2028 își va pierde din popularitate
Este părerea mea personala! Vor dispărea din Parlament! Poate nu la următoarele alegeri dar în final vor dispărea, la fel ca PRM! Azi un om bun și sănătos la cap a spus adevărul la Alba Iulia : guru sa se ducă la Moscova! L-au bătut acei fanatici ai lui guru! Dacă nici acum nu își dau seama oamenii va susținătorii lui Georgescu sunt și niște fanatici agresivi și violenți, atunci ne meritam soarta
Banui că încă crezi in Mos Crăciun nu?
Cu tăieri de venituri și creșteri de taxe... Cică coaliția să își facă treabă bine? Ce gluma bună.
Dar o face ca să ne putem dezvolta și noi mai mult! Iar românii care nu sunt educați în economie nu înțeleg asta
GamingSoloInRetea întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: