Cred ca vor ajunge doi dintre Crin Antonescu, Nicusor Dan si George Simion.
Voi vota pe oricine ajunge cu George Simion in turul 2. L-am votat pe Georgescu din anumite considerente, dar George Simion... Vai si amar!
De-ar fi mai multi ca tine...
Pe cine vei vota?
Cu Dan, ca alta varianta nu vad.
Si nu mai bine mergi in primul tur ca sa votezi cu cineva care nu e Simion sau Ponta si are sanse de turul doi?
Întrebi pentru că nu e vizibil? Sau pentru un fel de sondaj?
Eu personal cred că iese Nicușor dan președinte.
Sa speram, dar poponautul negricios are sanse solide.
Nu prea are. În oricare caz posibil, Simion pierde în turul 2.
Sa ai gura aurita! Sper sa ma insel, dar cand ma uit in jur... e absolut inspaimintator nivelul de sustinere pe care il au suveranistii, iar asta e fix datorita lipsei de educatie. :X
Eu când mă uit în jur am 80% susținători Nicușor dan
Nu prea stau pe rețele de socializare ca să tot văd hăbăuci.
Ei, nu ne raportam la bulele noastre. Eu trag cu urechea prin mijloacele de transport si pe strada, mai ma bag in vorba cu lumea semi-random... mai arunc cate o privire pe FB si altele, de-astea. Activitate standard de culegere de informatii.
Dacă stai intr-un oraș mai mic, este normal ca oamenii sa nu îl susțină pe Nicușor Dan! Eu stau aproape de București unde cred ca va avea cele mai multe voturi
Nu vorbesc nici eu de bulele noastre, aici în Brașov Nicușor Dan are susținere foarte mare, exact ca și în Timișoara, București, etc.
Da, de acord. Sa nu uitam insa ca majoritatea celor ce voteaza provin din mediul rural/orasele mici, iar acolo...
De ce sa fie "normal" asta, ma rog? Aia nu au internet/tembelizor sa se informeze?
Pentru ca asa este la noi, ei cred va televizorul,, este al ocultei "
Am văzut și oameni in București care cred asta!
Da, da. Si pusul miinii pe o carte sau un site de istorie/politica sa te mai luminezi e treaba oculta si asta...
Aparent da, ei considera ca și cărțile sunt scrise de,, oculta "
Frumos as fi un tur 2 Lasconi Nicusor... vise.
Mai putin frumos ar fi Nicusor Antonescu
Realitatea e ca va fi Simion vs Antonescu sau Nicusor
Deja au început să îi facă pe amândoi,, satanisti " rețelele de socializare! Și ma întreabă lumea de ce eu nu am tiktok sau Instagram
Adevărul e ca de când a apărut tiktok, lumea este din ce în ce mai susceptibila la teorii ale conspirației! Am cunoscuti care nu ș-au vaccinat copiii cu nimic și nu consuma alimente din comerț, doar de la piață de teama sa nu fie otrăviți, totul din cauza unor videoclipuri de pe tiktok
Daca ar si avea ceva in cap, ar cumpara un aparat de testat nitritii si ar compara nivelurile legumelor din piata vs. a celor din supermarket. De vaccinuri nu mai zic... dar e clar ca nu ai cu cine.
Lucruri,,învățate " de ei de pe tiktok : Nu exista alte planete, nu a mers nimeni in spatiu totul este regizat! Pandemiile din trecut nu au fost atât de grave, nici măcar moartea neagra din secolul XIV, totul este doar o invenție a masonilor care au manipulat istoria! Coreea de Nord este singura țară libera din lume de masoni! Scoaterea banilor cash înseamnă înrobirea omenirii și are legătură cu semnul fiarei din Apocalisa! Sângele donat de fapt se duce la masoni care îl beau la cinele lor festive unde sunt și oameni răpiți pe care masonii îi umilesc servind mancare de pe ei fără haine și aparatent,, asta au in plan sa facă cu toți care nu vrem sa ne supunem noului sistem și sa ne microcipam ",, sa ne folosească pe post donatori de sânge și distracție la petrecerile lor sadice " Putin de fapt vrea sa salveze omenirea punandu-si asa zișii suveranisti in fruntea Europei! Sub Pământ e iadul iar masonii încearcă sa îl aducă la suprafață! "Nu mai scriu alte lucruri ca deja m-am prăpădit de ras! Îmi tot întreb cunoscuții cum ajung sa creadă in astfel de lucruri, ei îmi spun :,, Tu nu ai văzut pe tiktok? " Ce sa mai zici?
Eu nu știu cum de are tiktok atât de mult impact la asupra tuturor! Dar și când încerci sa îi convingi ca cine spune asemenea lucruri probabil face mișto și ei tot nu cred
Pai fiindca nivelul de educatie si discernamint sunt extrem de joase, de aia. De exemplu cum pun multi botul cand cineva le zice "asa zice legea" si ii duce de nas. Indiferent ca discutam de o persoana cu functie publica sau un neica-nimeni. "OK, va rog frumos sa imi aratati exact ce lege si ce sectiune se aplica in cazul de fata. In caz contrat, voi lua masurile legale necesare pentru a va trage la raspundere pentru abuz in serviciu/inselaciune/frauda/etc." ar trebui sa fie singurul raspuns pe care sa il dea un adult care e in deplinatatea facultatilor mintale.
Ai uitat de pamintul plat!
Nu! Nu credeau in asta, aparent spuneau ca Pământul ar fi infinit! Eu pe astea noi cu sângele donat care ajunge la masoni și îl consuma nu am mai auzit! De unde or fi scos și asta nu știu
Aparent stau pe tiktok și inventează asta aproape nonstop! Posibil cu asta se ocupa
Nu putem niciodata stii, oricand se poate intampla evenimente bizare cu unul sau mai multi candidati sau sa se formeze noi aliante.
Ah... A naibii politică! E mai complexă chiar decât medicina (cel puțin în România).
Crinuț și din păcate, Simion.
Cu cine votez? Crin. Singura șansă să ne menținem în UE!
Adică Dan și Lasconi ne vor scoate din UE?
Nu considera ca ei au șanse in turul 2
În varianta optimistă, Niicușor contra Crin. din păcate, cele 3 milioane de cocalari îl vor împinge în turul 2 pe derbedeul Jeorjică minte mică dar gură mare.
Eu vad lucrurile asa, orice candidat asa numit suveranist va merge în turul 2, romanii vor vota in masa un contracandidat ca să nu câștige candidatul asa numit suveranist! Cam asa se intampla mereu la noi
Păi ar fi culmea să ajungă o chestie ca Semeon președinte. Atunci închidem taraba, schimbărm numele țării în Zimbabwe și oricine are mai mult de 8 clase sau câștigă mai mult de 3000 de lei pe lună pleacă din țară. Că doar dacă ești absolut frustrat, ratat, incapabil poți vota semeoni, oșoace său căcălini.
O somitate,
un suveran,
un om de care Romania are nevoie,
un adevarat conducator care nu poate fi condus
notorious întreabă:
Ciprian2019 întreabă:
LanguageMaster întreabă: