| LisaJulie a întrebat:

Cine credeți ca are șanse sa ajungă în turul 2 la prezidențiale?

54 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu prea are. În oricare caz posibil, Simion pierde în turul 2.

| LisaJulie explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu nu știu cum de are tiktok atât de mult impact la asupra tuturor! Dar și când încerci sa îi convingi ca cine spune asemenea lucruri probabil face mișto și ei tot nu cred

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai fiindca nivelul de educatie si discernamint sunt extrem de joase, de aia. De exemplu cum pun multi botul cand cineva le zice "asa zice legea" si ii duce de nas. Indiferent ca discutam de o persoana cu functie publica sau un neica-nimeni. "OK, va rog frumos sa imi aratati exact ce lege si ce sectiune se aplica in cazul de fata. In caz contrat, voi lua masurile legale necesare pentru a va trage la raspundere pentru abuz in serviciu/inselaciune/frauda/etc." ar trebui sa fie singurul raspuns pe care sa il dea un adult care e in deplinatatea facultatilor mintale.

Ai uitat de pamintul plat! happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Frank51):

Sa ai gura aurita! Sper sa ma insel, dar cand ma uit in jur... e absolut inspaimintator nivelul de sustinere pe care il au suveranistii, iar asta e fix datorita lipsei de educatie. :X

Nu! Nu credeau in asta, aparent spuneau ca Pământul ar fi infinit! Eu pe astea noi cu sângele donat care ajunge la masoni și îl consuma nu am mai auzit! De unde or fi scos și asta nu știu

Aparent stau pe tiktok și inventează asta aproape nonstop! Posibil cu asta se ocupa

| GabiDumitrescu a răspuns:

Poti vota doar 1, nu 4!

| MMP2000RO a răspuns:

George Simion cu Nicușor Dan sau cu Crin Antonescu.

Eu când mă uit în jur am 80% susținători Nicușor dan laughing

Nu prea stau pe rețele de socializare ca să tot văd hăbăuci.

Ei, nu ne raportam la bulele noastre. Eu trag cu urechea prin mijloacele de transport si pe strada, mai ma bag in vorba cu lumea semi-random... mai arunc cate o privire pe FB si altele, de-astea. Activitate standard de culegere de informatii.winking

Dacă stai intr-un oraș mai mic, este normal ca oamenii sa nu îl susțină pe Nicușor Dan! Eu stau aproape de București unde cred ca va avea cele mai multe voturi

Nu vorbesc nici eu de bulele noastre, aici în Brașov Nicușor Dan are susținere foarte mare, exact ca și în Timișoara, București, etc.

Da, de acord. Sa nu uitam insa ca majoritatea celor ce voteaza provin din mediul rural/orasele mici, iar acolo...

De ce sa fie "normal" asta, ma rog? Aia nu au internet/tembelizor sa se informeze?

Pentru ca asa este la noi, ei cred va televizorul,, este al ocultei "

Am văzut și oameni in București care cred asta!

Da, da. Si pusul miinii pe o carte sau un site de istorie/politica sa te mai luminezi e treaba oculta si asta...

Aparent da, ei considera ca și cărțile sunt scrise de,, oculta "

| Dan660066 a răspuns:

Ion Banu va fi surpriza.

| LisaJulie explică (pentru Dan660066):

Cine? Nu am auzit de el

| minrest a răspuns:

Mi-am lasat globul de cristal la serviciu, sa ramana setat pe problemele de acolo, dar sper sa intre in turul doi Nicusor Dan si George Simion; mai departe stiu ce s-ar intampla si fara glob, ar iesi presedinte Nicusor Dan.

| Dan660066 a răspuns (pentru LisaJulie):

A îmtrebat la TVR când a fost întrebat dacă are o întrebare ce caută acolo, întrebarea putea fi adresată către oricine și să fie oricare dar el s-a întrebat pe sine ce caută acolo și a refuzat să răspundă.
Este un candidat în glumă dar mulți vor vota să își anuleze votul cu el.

| Mosotti a răspuns:

Nicusor va iesi sigur zic eu.