Ion Iliescu a făcut rău doar românilor. George Soros a dat țeapă multora din întreaga lume.
Https://ro.m.wikipedia.org/wiki/George_Soros
Aici ai răspunsul!
Un evreu ungur, care a profitat de al doilea război mondial, lumea în reconstrucție după 1945 și o Americă care permite orice!
A ramas in viata pentru ca tatal sau facea acte false, iar asta dupa tine inseamna ca a profitat de al doilea razboi mondial. A facut un fond de investitii, dupa ce a lucrat la banca, toti deponentii au castigat, iar asta dupa tine inseamna ca America permitea orice. De ce nu ar permite fondurile de investitii? Le permite si acum.
Gâgă, când eu învățam despre George Soros nu erai pe lume sau erai prea mic! Am rezumat pe scurt istoria lui Soros și da, America permite orice! Numai în America există investitori care dețin monopol pe piață, numai în America este permisă șpaga, dar legalizată sub numele de "comision, onorariu"! Numai în America poți cumpăra legal reprezentanți ai congresului!
Și, lui Soros i s-au permis multe, chiar dacă a trecut prin o comisie a Congresului pentru niște fapte financiare necurate!
Gâgă suntem în epoca internetului, nu trebuie să mă corectezi pentru că am scris pe scurt, se poate căuta pe net și să se afle tot istoricul lui Soros!
Iar, ca o curiozitate, regelui Mihai, când a vrut să vină în țară, imediat după 25 decembrie 1989, până la sfârșitul acelui an, i s-a interzis! Avionul privat a lui Soros, cu Soros în avion, i s-a permis aterizarea, inclusiv șederea în România! Asta ca să înțelegi cine e Soros!
Dar George Soros a avut vreodata vreo legatura cu Romania, a avut vreun impact asupra Romaniei in 1989? Sau nu a avut niciodata treaba cu Romania
Acestea sunt argumentele dumneavoastra, adresarea cu ''Gâgă'' si perceptia ca as fi mai tanar? Ati postat o colectie de teorii conspirationiste, care se pare ca v-au inlocuit gandirea.
Nu a avut legatura cu Romania pe vremea comunismului, pentru ca nu existau asociatii pe care sa le poata finanta. In alte tari comuniste incepuse caderea comunismului, si imediat ce legislatia permitea existenta oricaror forme de organizare si finantarea externa, finanta aceste asociatii, iar asta a avut o mica importanta, pentru ca era singurul care o facea. Am urmarit procesul eu insumi, era vorba de sume mici, dar necesare, alocate strategic si la vedere, in mod legal. Comunismul oricum cadea, miza era daca tarile foste comuniste vor merge spre democratie sau spre populism si coruptie. Vezi ceva rau in asta?
Mulți din politicienii USR au fost școliți la fundațiile Soros. ONG-uri susținute, media etc.
Căutați interviul lui Turcescu cu Soros, din urmă cu vreo 20 de ani și aflați răspunsul!
De curiozitate m-am uitat să văd ce întrebări mai ai la profilul tău și am văzut o întrebare din 2016 în care menționai familia ta, dar mi-au sărit în ochi întrebările fără logică, de conspirație pe care le-ai pus de-a lungul timpului! Deci, acum nu mă mai miră cum mi-ați răspuns!
Omul a plecat din Hu` după WW2 către State, și este unul din cei mai bogați oameni.
Este un investitor maghiaro-american. Si asta a facut rau. Mai exact, a spart banca Angliei
A realizat ca lira engleza este supraevaluata, a mizat la bursa pe scaderea cursului si a castigat doua miliarde de dolari, iar din corectarea cursului a castigat Marea Britanie si, in mai mica masura, intreaga lume. Asta inseamna sa spargi banca Angliei?
Aoleu, cum a spart banca Angliei? Cu cagule?
Am gasit si eu pe internet, dar este vorba de altceva, ala nici nu stie sa citeasca
Soros, cunoscut și drept cel care "a spart Banca Angliei", a devenit celebru în 1992, când a făcut un profit uriaș pariind împotriva lirei sterline, care s-a prăbușit și a fost retrasă din mecanismul european al ratelor de schimb"
Curious2 întreabă:
anonim_4396 întreabă: