| RuxandraBrojboiu a întrebat:

Cu cine ati votat si de ce?

41 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Secret nu se spune, treaba fiecaruia cu cine si daca a votat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cu ND pentru ca era singura optiune pentru orice om normal la cap in contextul dat. Inteleg de unde pleaca frustrarile multora din tabara adversa insa, spre deosebire de ei, eu nu le doresc sa moara/sa dispara/sa fie reeducati cu forta, ci doar sa se trezeasca miine cu 50 de puncte in plus la IQ si sa inceapa sa inteleaga chestii.

| LisaJulie a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Poate sunt rea, dar pentru ce ne spun ei in fiecare zi, sa murim, sa ne ducem, eu le-am spus astazi ca imi doresc sa dispara partidele sustinute de ei! unii chiar sunt fara bun simt! de exemplu unu mi-a spus azi ca isi doreste ca Rusia sa cucereasca toata Europa... ei chiar au depasit limita!

| RuxandraBrojboiu explică (pentru GabiDumitrescu):

Adevarul ar fi undeva la mijloc, e adevarat ca unui om normal nu ii convine ca sunt atatea taxe si impozite, si nu e bine cu sistemul actual care tot fura si are multe bube si sunt oleaca satanisti, insa nici in extrema cealalta nu e totul roz, exista niste idei stupide cum ca femeile trebuie neaparat sa faca copii si etc, dar macar voiau sa nu mai fie atatea taxe si impozite. bine ar fi undeva la mijloc, nici saracie, sa se gaseasca lucruri in magazine dar sa nu mai fie totul atat de scump, taxe la orice si impozite marite lunar, asta e deja exagerat si bataie de joc.

| RuxandraBrojboiu explică (pentru LisaJulie):

E foarte important ca oamenii sa nu isi mai dea cu parerea despre Rusia sau Ucraina, daca nu stiu o boaba de istorie si cate pacate au ucrainienii, si nu vreau sa intru in detalii. sunt multi satanisti prin ucraina.

| LisaJulie a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Dovezi? Surse?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Nu e nici un adevar la mijloc, doar ca multi nu vor sa il inteleaga.
0. PSD si precursorii lui au dus bugetul in vagauna in care e. Inca din ianuarie 1990, cand CFSN a stabilit preturi arbitrare la curent si gaz, sub preturile de productie, ca sa fie populatia multumita. Se practica acum in Rusia de exemplu.
0.1. Multe taxe au fost mentinute la niveluri aberant de mici tocmai din acelasi motiv. Taxe mici - multa lume nu isi bate capul ca nu primeste nimic de ele. Impozitele auto si pe proprietate au fost mereu niste glume. Acum vai, scandal, cresc taxele locale de 2 ori! Pai e normal sa platesti acum cand poti vinde apartamentul cu 100k EUR tot atit impozit cit plateai cand valoarea lui de piata era 35k?
1. Ce satanisti? Cum adica "tot fura"? Ai aruncat o privire sa vezi ca avem cei mai buni ministri ai mediului, economiei si fondurilor europene de dupa 1989? Ai vazut ca orice masura de reforma reala e intimpinata cu rezistenta din partea pesedeilor si a satelitilor lor?
2. Ce idei cu femeile si copiii? Astea sunt idei pe care unii le au. Sa fie sanatosi. Guvernul nu are ce face in stilul asta decat sa creeze un climat sigur si prosper pentru a stimula natalitatea, nimic mai mult. Fiecare e liber sa aiba sau sa nu aiba copii. Problema e ca pesedeii au stimulat mereu saracii sa aiba copii, nu oamenii educati.
3. Taxele pe munca sunt dezastruoase, dar mai ales lipsa de predictibilitate. Crede-ma ca nu le simti pe alea sau nu esti constient de ele. Nu m-ar deranja sa platesc o taxa unica de 40% din cifra de afaceri dar sa ma lase naibii in pace cu mizeriile de jde mii de declaratii si alte timpenii care ma incurca si nu au nici o utilitate reala. Sa vezi de exemplu cum e necesara politica GDPR la orice dugheana care are un angajat. Sau de cate mizerii inutile e nevoie sa fie "ca asa se cere" la o firma care opereaza online, ruleaza bani exclusiv prin banca si poate fi verificata in caz de ceva fara sa se miste o singura foaie de hirtie dintr-o parte in alta.
Climatul nesigur duce la preturi aberante. Si incompetenta celor de la stat. Care incompetenta vine tot de la infectii de pesedei. Care pesedei au creat rachete ca AUR pentru a redirectiona electoratul dezamagit de ei catre unii care intr-un final tot se vor alia cu ei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LisaJulie):

De-ar fi avut bunicii prizonieri la rusi... daca eram fata in fata ii spuneam direct ca e o vita abjecta si ar trebui sa ii fie rusine cu asemenea timpenii. Ea si imbecilii care fac apologia regimului de dinainte de 1989 desi nu isi aduc aminte o iota din perioada aia.

Oh, cata frustrare. acum numai sa creasca taxele si impozitele stiu, dar suntem tari si ne vedem de viata. Oh, Rusia e popor evoluat in general oh cata frustrare si orbire in unii oameni, oh ca si ucrainienii sunt satanisti si pacatosi si jegosi vai mama lor. Oh Putin e barbat justitiar dar si f inteligent puternic si ffff sexy. Oh hai sa iti zic un banc " ce boala mintala aveti? - vad rusi peste tot! "

Am un coleg rus cu care discut destule... tu esti aia care e din alt film fata de realitate, nu eu.

| NanaBanana2oo6 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eegeaba îi explici cu execuții bugetare. Ea trăiește într-un film unde faptele sunt „frustrări" și propaganda e „evoluție".

| LisaJulie a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Degeaba le spui! Majoritatea sunt agresivi! Încerci sa le explici și ei încep să înjure și sa dea vina pe UE si NATO pentru toate nereușitele lor! Nu înțeleg cum e posibil ca cineva sa fie atât de spălat pe creier

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NanaBanana2oo6):

Au cap ca sa nu ii ploua in git, nu de alta...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LisaJulie):

Sint agresivi fiindca sunt genul de oameni care considera ca ala care tipa mai tare are dreptate. Notiunea de argument e doar un neologism pentru ei, atita tot.

Astea sunt iluziile voastre din cap. rautatea, agresivitatea si ura adevarata pentru societate se vede in aia care tot cresc taxele si impozitele. AUR, CG se gandesc si la binele societatii, sa fie sanse mai bune pentru oameni, nu tot sa fure si sa creasca taxe si impozite. lui bolojan sprancenatu uratu si nicusor handi boy nu le pasa deloc de oameni si de societate.

| NanaBanana2oo6 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Din păcate, la Ruxandra, cutia craniană pare să funcționeze doar ca spațiu de depozitare pentru lozinci de pe TikTok și fantezii cu „justițiari".

O lăsăm în universul ei paralel, unde taxele dispar prin magie și Putin e cavaler pe cal alb. Oricum, argumentele ricoșează din ea ca din blindaj.

| RuxandraBrojboiu explică (pentru NanaBanana2oo6):

Oh m-ai dat pe spate

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NanaBanana2oo6):

Da, m-am lamurit din ultima ei postare ca nu ai cu cine...

De ce a fost votat dupa ce s-ar terminat primul mandat te-ai gindit? Ai incercat sa arunci o privire sa vezi cam ce a facut omul la primarie? Ce dezastru a luat in primire si ce a lasat? Executiile bugetare ale PG sunt publice, trebuie doar putina bunavointa daca chiar vrei sa stii ce si cum...
P.S. Legat de ce a grait si ce n-a grait, e mai important cum e primit pe afara si ce echipa are cu el. Daca te documentezi de la tembeliziuni si de pe diverse pagini ale unor dubiosi cu buzunarele pline de ruble, cam greu...

Hai breh, ca nu e granny. Matura, sa zicem. De mirosit, no lo so, nu o cunosc personal, n-am gustat, deci nu ma pot pronunta.

| gabicoo a răspuns:

Cu Moș Crăciun! Pentru că aduce cadouri!winking

| RuxandraBrojboiu explică (pentru gabicoo):

Frumos

| eliancodrut a răspuns (pentru gabicoo):

Tu nu vezi ca nici Mos Craciun nu mai aduce daruri ca inainte>! laughing

| RuxandraBrojboiu explică (pentru eliancodrut):

Sanatate sa ne dea Dzeu

| LisaJulie a răspuns:

Au mai fost alegeri? parca pana in 2028 nu mai sunt

| angel6lust a răspuns:

Mie mi se face scârbă doar când văd mutra lui Simion ori a lui Georgescu...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru angel6lust):

Hai breh, ca Mesia e destul de prezentabil. Complet pe linga orice logica si bun-simt, dar daca il pui intr-un geam sa dea din mina, pare convingator. Bine, ca debiteaza numai citate din filme si enormitati, asta e partea a doua. happy

| RuxandraBrojboiu explică (pentru angel6lust):

Simion este f carismatic si sexy si Georgescu se vede ca este un om evoluat si spiritual. Ma amuza cata frustrare si invidie exista in lume pentru toti oamenii mai puternici si evoluati. Mie imi e scarba cand vad mutra lui Nicusor Dan sau oribilu ala de Ilie Bolojan sprincenatu care nu da pensia la oameni. Numai sa cresc taxele si impozitele stiu. Nicusor Dan este si vai de el de analfabet si se vede ca are probleme psihice si nu leaga 2 boabe.

Bravo lui CG ca e om citit si incearca sa ajute oamenii cu invatamintele lui din carti. Cata invidie in lume pentru oamenii ai evoluati.

| chironescu a răspuns (pentru angel6lust):

Exact! Când văd pe Jeorjikă filmându-se iar cu telefonul și zbierând pe vreun hol, cu ochii ăia uleioși și holbați, mi se pare incredibil că cineva îl poate lua în serios măcar să-i dea cheile să parcheze o mașină. Pe de altă parte, îmi dau seama că, dacă au mii de like-uri pițipoancele care se filmează prin băi sau lifturi, și unul ca ăsta își găsește adepți prin aceleași straturi ale societăți. Iar Georgescu e ceva unic - personaj de desene animate ieftine. Dacă scoți din el aberațiile rostite solemn, nu mai rămâne chiar nimic.

Se cheama plagiat, nu invataminte...

| LisaJulie a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Mda mai! Tu din tot discursul lui de guru începător pricepi ceva?

| chironescu a răspuns:

Nicușor Dan la prezidențiale, PNL la parlamentare. Aș fi votat Bolojan și la prezidențiale, îl preferam clar lui Nicușor, dar din păcate nu a candidat. Atunci, aș fi votat pentru cineva. Așa, la ce variante, au existat, am votat mai degrabă împotriva cuiva - împotriva demenței suveraniste, mai precis. Când văd cum se manifestă atât politicienii, cât și votanții AUR/POT/SOS/Georgescu, nu-mi dau seama dacă penibilul ăla e voit sau chiar există oameni atât de jos intelectual, moral și din orice altă privință.

| RuxandraBrojboiu explică (pentru chironescu):

Gresesti si ai inteles lucrurile gresit. insa poate tie iti place sa tot platesti taxe si impozite, cine stie ce afaceri murdare ai daca esti plin de bani. ah, eu am fantezii cu vladi dar si cu simion, georgescu, barbati adevarati

| chironescu a răspuns (pentru RuxandraBrojboiu):

Exact ce spuneam - sunt straturi ale societății unde chiar și exemplare precum păcălicii amintiți mai sus - Jeorjikă sau Jeorjescu - au admiratori. Ai toată compasiunea mea. Și pentru preferințele tale masculine, și pentru faptul că, din câte înțeleg, nu ai realizat nimic și crezi, la fel ca toți auriștii, că cei care au realizat ceva au furat. Adică dai vina pe societate, pe politicieni, pe oricine altceva pentru rateurile tale. Nu - pur și simplu oamenii normali, majoritatea adică, au învățat mai mult, au muncit mai mult, au avut mai mult curaj.

| RuxandraBrojboiu explică (pentru chironescu):

Eu n-am rateuri. Totusi am niste fantezii mai ciudate cu Vladimir Putin, e uimitor cat de viril e si cat de bine se mentine la varsta lui, face si sport, e barbat bine, comparativ cu toti uratii cu spume de pe net si frustratii. Bla bla bla din partea voastra..deveniti plictisitori si deja obositori, chiar si pentru caterinca, sunteti pierdere de timp pe net cand prostimea are curaj sa tot lase comentarii si sa traga concluzii fara sa ma cunoasca (pe mine, sau pe alte persoane la care fac la fel). Mereu oamenii carismatici, speciali au fost invidiati, nu ma refer dar la mine aici, uite Putin ce invidiat e si altii... cum e cineva superior, fie ca mai frumos sau mai puternic, mai deosebit, mai special, mai inteligent, lumea se ataca si se agita. dar deja vorbaraia multa saracia omului, e incredibil cum doar din niste simple postari si pareri mi-a sarit tot netu in cap, dar ma amuza, chiar ma satisface. ar fi mai simplu pentru voi sa ma ignorati pentru ca imi dau seama ca suferiti insa na... scrieti cat aveti pofta!

| RuxandraBrojboiu explică:

Oare ce aveti de castigat concret din atata ura care zace in voi? va veti autodistruge in acest fel.

Habar n-ai istorie si cate pacate au ucrainienii tai satanisti, daca atata le iei apararea. ucrainienii au pe satana in sange. eu cred ca vladimir putin e justitiar. oricum nu are rost sa fac politica, voi sunteti doar niste mici frustrati. si inca ceva cine mi-a raspuns frumos? ala care a zis ca daca pun poza goala nu mi se accepta poza? aia era raspuns frumos? era clar jignire si provocare, eu niciodata nu as pune poza goala, vulgara, indecenta. dar mai e o vorba foarte adevarata : vorbaraia multa saracia omului

N-ai sa fi tu barbat ca Putin nici daca te mai nasti de un miliard de ori bre, nu il mai invidia atat. la fel si despre CG si Simion, un frustrat ca tine nu ar trebui sa pronunte numele unor barbati adevaratihappy In ziua de azi f rar barbat evoluat, puternic si adevarat.

| NanaBanana2oo6 a răspuns:

Faza cu Bolojan care „nu dă pensii" e de un analfabetism crunt. Pensiile vin de la bugetul de stat, nu de la Consiliul Județean. Habar n-ai cum funcționează instituțiile de bază, dar ai opinii despre „sataniști" și geopolitică.

Mai lasă gogoșile mistice și propaganda de TikTok. Ești doar o altă victimă a manipulării care se crede „deșteptată". Trezește-te la realitate!

Întrebări similare