| Intrebjjj a întrebat:

Daca iese Simion ne taie internetul? Ne scoate din Nato?

25 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, dar cine știe dacă ai sa îți mai permiți abonamentul

| Intrebjjj explică (pentru suntserios):

Eu am fost la vot, mai convinge si tu oameni ru am tras o.concluzie de zici de la. tine de la johnnny123, dovada ca merge pai si gata peste noapte n o sa mai avem nimic? Si el ce are de castigat?

| suntserios a răspuns (pentru Intrebjjj):

Sa imi fie cu iertare, dar nu am inteleg nimic din ce ai scris.

| mihai69 a răspuns:

Nu se știe.
Cu siguranță, el personal nu va face asta, dar guvernul pe care îl va numi are toate premisele să facă chiar mai mult rău.

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Nu face nimeni nimic fara aprobarea UE

| mihai69 a răspuns (pentru RAY):

Din păcate te înșeli.

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Îți garantez eu că totul se face cu aprobarea UE dar consider că e un lucru bun, democrația trebuie apărată

| gabicoo a răspuns:

Doar ție pentru că te-ai dat de gol că votezi cu adversarul său politic.

| gabicoo a răspuns:

Internetul ți-l taie operatorul dacă nu plătești abonamentul.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă, dar nu a ieșit.
Și nici nu face contestații, proteste, nimic, iar eu stau și mă întreb dacă nu cumva Simion a vrut să piardă. Să ne uităm la ce face omul, nu doar la ce spune (după cum a zis ND), iar Simion a spus multe tâmpenii, dar a protestat alături de ND, l-a votat la primărie, nu mai contestă nimic și prin candidatura lui, nu a ajuns un psd-ist în finala cu ND. Call me crazy, dar eu cred că ar trebui să îi mulțumim că a candidat, căci nu cred că lumea se mobiliza pentru Nicușor dacă era în finală cu un Crin susținut de toate partidele mari sau un Ponta care nu reprezenta un pericol existențial.

| ReddY25 a răspuns:

Să sperăm că nu se va întâmpla

| siriusblack98 a răspuns:

Unii din voi clar ar trebui sa cititi ce atributii si puteri are un presedinte inainte sa aveti acces macar la internet/pareri/opnii si bineinteles la vot. P.S: uite aici un link sa te ajute pe viitor si la exprimare/scriere
https://liceunet.ro/gramatica-romana

| LisaJulie a răspuns:

Avand in vedere ca el este mai mult pe tiktok și Facebook...

| Cipi1212 a răspuns:

Trăiai ca pe vremea lui Ceaușescu.

| eliancodrut a răspuns:

Inainte de toate se va ajunge la haos si cresterea inflatilor etc.
In al doilea rand nu se va putea instala un nou guvern si se va ajunge la doua variante:
1. Alegeri anticipate, iar pana la un nou guvern va dura aproape un an, timp in care va fi haos economic, financiar etc.
2. Pentru a nu se ajunge la alegeri anticipate, opozitia va vota noul guvern, dar acest guver va fi minoritar si nu va avea nici o putere. Haosul va continua.

| Intrebjjj explică (pentru eliancodrut):

Pai si peste noapte vor crește preturile incat sa nu mai ai chiar nimic? Nici macar mancatea si internetul?

| GligoresiLaruca a răspuns:

O sa incepem sa ne pierdem libertatile fundamentale una cate una, Romania o sa ajunga in incapacitate de plata. Suntem pe marginea unei prapastii, doar un miracol ne mai poate salva, cineva in stare sa redreseza economia.
Noi depindem de fondurile europene ca de aer, cu ele facem investitii iar banii nostri platim salarii si pensii.
Trebuie o schimbare clar, dar nu sa dam foc la tot.

| Intrebjjj explică (pentru GligoresiLaruca):

Pai si simion ce are de castigat daca face asta? Pai si ne taie internetul sau nu?

| Mag33 a răspuns:

Daaa, ne trimite inapoi de unde am venit. laughing

| Arthurrrr a răspuns:

Ai văzut undeva că Simion vrea să taie internetul?, spune unde ai văzut această știre? chiar sunt curios de unde ai auzit că vrea să taie internetul

| siriusblack98 a răspuns (pentru Arthurrrr):

N-a vazut nicaieri, este doar un troll obosit care face propaganda politica ascunsa ca multi altii.

| Arthurrrr a răspuns (pentru siriusblack98):

Dar ce însemnă troll, tot aud de cuvântul acest?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Arthurrrr):

Un cont facut la misto cu scopul de a-si bate joc la modul general de oameni/idei/doctrine/reguli si/sau de a spune lucruri si a face afirmatii care de regula se pedepsesc ori sunt total imorale.

| gllopel a răspuns:

Daca iese, nu mai "iasa".
Si ar fi bine sa taie internetul, sa mai puneti si voi mana pe carte, sa mai invatati ceva.

| xxvalentin2004xx a răspuns:

Da. iț gone