Faptul ca alegerile din 2024 au fost cancelled, intru-un mod nedemocratic.Acum auzi mai baiatule, tu nu ai alta treaba decat sa spamezi TPU cu aceleasi intrebari?!
De exptrema dreapta, vrei sa spui, ca si Nicusor Dan este de dreapta. Nu se poate sa avem un lider populist care sa nu fie marioneta ruseasca, fara Putin nu poate impune un sistem autoritar, si mai apoi totalitar. Incercati sa impuneti un astfel de lider, as vrea sa va vad, deocamdata sunteti slabi in strada. Tu nu vezi ce putini oameni vin la protestele voastre? Vrei sa impui o dictatura cu o mana de ciudati?
Eu întrebam de aceste alegeri din mai 2025! Nu de cele din 2024!
Georgescu și Simion sunt! Ambii au lăudat Rusia
Și atunci ce ai de nu ești mulțumit sau critici alegerile și anularea lor dacă nu ții cu Georgescu?
Exact tocmai de aceea am zis ca avem nevoie de un lider de dreapta care nu este pro Rusia
Nu esti. Astia sunt pro rusi. Pozitia ta de extrema dreapta, sau daca prefer suveranista, combinata cu ostilitate fata de Rusia lui Putin, nu este sustenabila. O alianta de partide suveraniste, populiste si inclinate spre autoritarism si distrugerea statului de drept, aliata cu o Rusie care sa zicem ca ar evita infrangerea in Ucraina da, este posibila. Dar un regim autoritar doar in Romania nu ar sta mult la putere. Asta este parerea mea.
Daca gagica-ta te inseala o data si tu lasi sa treaca de la tine, ce o mai opreste a 2-a oara?
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă: