| GamingSoloInRetea a întrebat:

De ce îi blamam pe tineri ca sunt atei, liberali și progresisti când ei sunt cea mai educata generație? E dovedit deja, generatia z și millenalii au cel mai mare procent de persoane cu facultăți și mastere!

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iar generalizezi aiurea si nu spui cine ii blameaza.
Si nu vad absolut nici o legatura intre educatie si blamare.

| GamingSoloInRetea explică (pentru Ioandelasal):

Votantii AUR și cei care nu au vrut sa se vaccineze anti covid îi blamează pe tineri pentru ca sunt pro-vaccinare, pro-europeni, atei și educați! Pentru mine educat și cu studii superioare inseamna ateu sau agnostic! E imposibil sa ai o meserie respectata și studii superioare și sa crezi ca în aberația aia de religie sau viața după moarte

| Ioandelasal a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Este parerea ta. De gustibus et coloribus non disputandum!

| GamingSoloInRetea explică (pentru Ioandelasal):

Bineînțeles că am dreptate

| suntserios a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Vezi că Aur are un electorat din ce in ce mai tânăr. Așa că nu prea mai tine teoria ta.

| GamingSoloInRetea explică (pentru suntserios):

Eu sunt tânăr și am o grămadă de prieteni, toți votam USR! Nu cred asta!

| suntserios a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Eee bravo.
traieste in bula ta. E caldut acolo

| FreddieM a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

As avea unele dubii in legătură cu nivelul de inteligență al unei persoane care judeca și critica pe tonul asta disprețuitor și arogant, despre alegerile și convingerile celorlalți, politice, religioase, sociale, oricare ar fi ele. Tu ești exclus desigur, ai expus părerea unui prieten, nu-i așa?
Cheers

| GamingSoloInRetea explică (pentru FreddieM):

E dovedit ca suveranistii și votantii AUR, SOS, POT, ACT sunt pupatori de moaște și lingatori de icoane ale unui zeu imaginar! Daca erai educat știai ca acel zeu imaginar nu are cum sa existe! Vaccinul anti covid l-ai făcut?