Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 16 Septembrie 2025 sunt:
Dacă m-am luat de cineva pe Facebook în comentarii iar apoi am șters comentariile și contul de Facebook, poate să îmi afle adresa ip?
Salut! Lucrez de o lună și două săptămâni la Lidl și încă nu reușesc să mă integrez, sunt colegi foarte aroganți și cârcotași. Mereu in fiecare zi primesc reproșuri și în fiecare zii...? (mai mult)
Vi se pare corect ca Diana Sosoaca sa aibă voie sa vorbească asa cu Maia Sandu în Parlamentul European și sa fie în continuare in Parlament?
Buna ziua tuturor.Am fost executat silit vreo 300 euro de o firma de executari din Tm cu un contract de la telekom care e mai vechi de 5 ani si doresc sa fac o contestatie la executare, stie cineva articolul...? (mai mult)
Buna TPU, pentru cei cu handicap depresie bipolara sau schizofrenie afectiva poate sa aiba asistent personal?
Https://stirileprotv.ro/stiri/politic/fostul- presedinte- traian- basescu- avertizeaza- pe- 28- septembrie- seara- putin- si- ai- lui- pot- fi- la- granita- romaniei.html?utm_source=referrer&utm_medium=cross_intern&utm_campaign=sportro_hp&_ga=2.141354161.2028395045.1757621786-...? (mai mult)
Buna! În legătură cu bursa sociala, eu nu mai realizez venituri din septembrie 2025, din cauză mai multor motive medicale am rămas fără loc de muncă, până atunci am avut salariul mediu net...? (mai mult)
Am vorbit cu un susținător AUR și a spus ca Hitler a fost bun și a făcut numai lucruri bune! Voi ați cunoscut votanti AUR care nu vorbesc decât inepții?
Salut! Am o întrebare privind dosarul pentru bursă socială. Sunt elev în clasa a 10a, și pentru dosarul de bursă socială se cere veniturile pentru membrii ai familiei, dacă am un frate de 20...? (mai mult)
Chestie mare pe care mainstreamul NU vrea sa o auzi: Isus s- a nascut in Dacia (Romania). Documente antice furate, exista. Toti liderii globalisti se tem de asta, deci e adevarat. Daca evreu = Palestina,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Germania si economia lor? Aici cateva date Sistemele de securitate socială sunt în prezent mai stabile decât alte sisteme din UE. Am înțeles că guvernul federal lucrează...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă un cioban trece ilegal granița?
Buna ziua, este adevarat ca daca mi-am luat amenda de 100 sau 200 lei si o platesc in 15 zile, platesc doar jumate din ea?
Dacă am diagnosticul Tulburare de personalitate Borderline dar aceasta este mai moderată adică nu grav pot să mă înscriu pentru admitere la poliție sau armată?(am văzut pe baremul medical și ...? (mai mult)
Ce parere aveți despre Charlie Kirk și moartea lui?
Vreau sa imi iau ceva de 50cc, am vazut ca pe langa scutere exista si motociclete de 50cc cu cutie manuala, am voie sa conduc asa ceva cu AM?
Buna dimineața! In procesul verbal de contravenție trebuie obligatoriu trecut și locul meu de munca și ocupația?
Buna dimineața! Ieri am semnat un proces verbal de contravenție! Daca nu e trecut locul de munca și ocupația, acest proces este valabil? Sau poate fi declarat nul de către instanța?
Buna ziua! Am pierdut cuponul de alocatie pe luna iulie si am nevoie de el, de unde il pot procura?
Partidele de extrema dreapta chiar vor deportarea tuturor imigranților înapoi in țărilor lor de origine, chiar și a celor care sunt de zeci de ani în Europa? De asemenea vor interzicerea casatoriilor...? (mai mult)
De ce vor AUR și Călin Georgescu ieșirea României din UE? Noi nu avem bani ca Norvegia și Elveția, cum ne-am descurca fără UE?
Este greșit din punct de vedere moral să crezi că romii și maghiarii nu ar trebui să aibă locuri speciale la liceu și facultate? De ce să intre românii cu 9.3 la Gojdu și țiganii cu 6?
A mai scapat lumea de o problema, domnul Charlie Kirk. Nu vi se pare ca a trebuit sa-si asume, spunand toate acele prostii si luandu-i pe toti peste picior?
Salut, am nevoie de sfaturi legate de o situație gravă de șantaj online: • am fost contactat de o persoană printr- un cont fake de Instagram/Telegram, care mi- a cerut bani și a obținut poze...? (mai mult)
Bună, Rusia a atacat Polonia. Poate fi oprit nenea Putin?
Bună tuturor! Recent, am fost sunat de un operator Vodafone, care mi- a oferit un abonament cu mai multe beneficii și la un preț mai avantajos decât reîncărcarea lunară a cartelei. În urma conversației,...? (mai mult)
Salut, de curând am observat că nu îmi mai găsesc permisul de conducere. Cum fac sa îmi scoată altul nou. E prima dată când mi se întâmplă și nu știu cum să procedez. Mulțumesc!
Salutare, deci nu stiu ce sa mai fac...nu am bani sa platesc avocat si ma tot plimb la ONRC de 1 luna de zile ca sa- mi schimb sediu social iar apoi sa imi suspend activitatea. Oamenii de acolo sunt...? (mai mult)
Sunt copil din plasament și mă apropii de vârsta de 18 ani. Din moment ce ești major, asistentul maternal poate să te dea fara nicio obligație afara din locuința sa. De când am fost mică, sunt...? (mai mult)
Salut. Astazi am gasit un portofel intr- un parc jos pe iarba langa o banca goala si in el erau 300 lei si i- am luat, in afara de bani nu mai era nimic in portofel, acum intrebarea este daca detinatorul...? (mai mult)
Salutt stie cineva unde se afla Seria si nr la buletinele electronic?
Bună seară, am o întrebare, de 2 ani sunt mutată la bloc. Vecina de la etajul 3 m- a terorizat chemandu- mi politia mereu la ușa pe motive ca o deranjam, adica nu avem voie sa vorbim, sa mergem...? (mai mult)
Acel Cornel Vadim Tudor care a fost politician si a murit in anul 2015 ar fi putut trai si acum? Daca traia si acum, oare cum era in Romania? Era mai bine sau mai rau?
Zice pe net ca iti trebuie autorizatie de la primarie ca sa poti construi un garaj sau sopru in curte si fara "autorizatie" iei amenda, este adevarat? S-a aprobat legea asta? Sau doar este o minciuna?
Daca o persoana e luata în spațiu pe 10 ani, arat are valabilitate buletinul, poate sa fie scoasa sfara fara hotărâre judecătorească? Eu știam ca nu, dar poate ma înșel.
Dupa parerea mea este o nesimtire totala sa iei bani de la cineva, in ziua de azi oamenii vor doar bani dar relatii, prietenii nimic, peste tot unde platesti / cumperi ceva le faci lor bani naiba sa...? (mai mult)
Trebuie inmatriculata pe Germania masina daca am intentia sa ma duc la munca acolo pentru 1- 2 ani? N am de cand sa ma mut definitiv, iar avand masina cu mine ar fi mult mai convenabil. Daca trebuie, ...? (mai mult)
Notara a calculat după suprafața locuinței, am înțeles impozit, in cazul rudei, nepot donație plus testament 3600 lei. De ce? Știu că nu se plătește impozit pentru rude este scutit iar dacă...? (mai mult)
A mai primit cineva poprire astăzi de la ING? Am primit azi poprire de 380 de lei de la primărie și cei de la ING nu au știut să îmi spună de ce. Poprirea a fost de la primăria orașului unde aveam...? (mai mult)
Dacă vrei să faci o donație unui nepot,fara sa afecteze rezerva fiicei, ce trebuie platit la notar?
Ce fac, unde trebuie sa ma duc in caz ca vreau sa ma pensionez pe caz de boala, pe psihiatric?
Am vazut ca Dancila si Nastase au fost in China sa comemoreze 80 de ani de la victoria impotriva Japoniei. Vreau sa avem o discutie bazata pe argumente. Ce parere aveti de treaba asta? PS. Nu vreau...? (mai mult)
Daca cineva a furat o camera de supraveghere de pe un camp de pe un stalp si nu este nicio dovada cine a furat-o, se poate rezolva ceva la politie?
Ce cauta Năstase si Dancila la Xi Jinping și Putin in China?
Oare de ce nu se mai aude nimic de vreo șase ani de zile despre teroriști gen Al- Qaida sau Statul Islamic? Ultima data parca in 2019 s- a mai auzit ceva iar in ultimii ani nimic! Nu crede nimeni ca...? (mai mult)
Bună seara. Soacră mea în urma cu 5 ani i- a dat soțului meu o suma de bani sa poată cumpăra un apartament. Atunci noi nu eram căsătoriți. În urma cu 4 ani ne am căsătorit și anul trecut soțul...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa cumpar un apartament in care se afla chiriasi. Agentul imobiliar mi- a zis ca trebuie sa le dau chiriasilor 2 luni de cand devin proprietar ca sa poata gasi altceva. L- am intrebat...? (mai mult)
Bună, Credeți că domnul Bolojan ar trebui să plece acasă?
Salut, am si eu o intrebare. De ce nu sunt recunoscute ca fiind legale serviciile sexuale? Sunt foarte multe prostituate in Romania, aici includ si cele care ofera servicii similare. Ideea este...? (mai mult)
Bună, de când întra taxa pe colet și cum se plateste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
snelu întreabă:
9PM întreabă:
Zahariuc_Paul_2002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.