| Alexhan a întrebat:

De ce oamenii spun faptul că daca George Simion sau Calin Georgescu ar ajunge la Cotroceni, am fi ca în 1984? Voi nu realizati că suntem în 1984? Încet, dar sigur vom ajunge ca acolo.

44 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns (pentru Alexhan):

Zi-ne ce ai realizat ca ne tii intr-un suspans aici...

| Alexhan explică (pentru Holiday):

De asta propun sa ma votati pe mine

| Alexhan explică (pentru goguPatent):

Va tin. Ia, doriti sa va spun eu si sa ma injurati? Sau aflati singuri in cativa ani?

| Holiday a răspuns (pentru Alexhan):

"...nu ma asteptam sa fie multi oameni inteligenti pe platforma asta."

Stii cum e, asteptarile astora ca tine niciodata nu se implinesc. Surpriza, sunt destui, si ti-ai luat-o grav in bot.hee hee

| LisaJulie a răspuns (pentru Alexhan):

Eu nu înțeleg de i-ai vrea pe ei, oricum nu mai pot candida în nicio funcție din cauza ilegalităților și amenințărilor făcute! O sa o cheme și pe Sosoaca, Simion și Gavrila în curând și este mai bine asa! Dacă sunt anchetați, măcar nu mai pot chema oamenii la proteste unde apar incidente, bătăi și violență de parca suntem în 1900 cand se luptau cu sapa, furci și pietre dacă nu le conveneu taxele boierilor!

| LisaJulie a răspuns (pentru Holiday):

Unii din guvern au început cât de cât sa facă treaba, nu îi putem pune pe toti în aceeași oala

Și cine ne conduce?

| Alexhan explică (pentru LisaJulie):

Nimeni nu stie cu adevarat cine ia deciziile în spate.

Dai incolo pe clovnii aia. Aia sunt ca sa provoace scandal si pentru a dezbina oamenii, la fel si cei ce sunt acum la conducere.

Nu te atac, dar as vrea exemple.

La cine te referi? Parca voiai sa vina Simion si Georgescu la conducere

Am zis asta? Nu! Am zis doar ca oamenii considera ca daca unul dintre astia doi ar ajunge la putere, Romania ar deveni ca în "1984".

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Eee și tu acum. Ți-a explicat câți ani are.

| Alexhan explică (pentru suntserios):

Da, da...corect...aha