Nu se stie cat de rau sau cat de bine ar fi fost si n-are nici un rost sa mai discutam pe acest subiect, ar insemna sa batem apa in piua sau sa taiem frunza la caini.
Rezultatul turului unu a fost ca o lovitură de măciucă în moalele capului tuturor. Toată lumea a fost într-o derută totală, iar singura reacție posibilă a sistemului a fost anularea turului doi. A urmat apoi o regie bine pusă la punct cu dezvăluirile despre Georgescu, Horațiu Potra și gașca lor, scoaterea din pălărie a lui Nicușor, demisia lui Iohannis, sabotarea lui Crin Antonescu și obținerea rezultatului mult dorit de către sistem: Nicușor Dan - președinte.
Nici Lasconi nu a fost dorită și nici Crin Antonescu pentru că amândoi ar fi fost de zece ori mai buni decât Nicușor Dan nu sunt proști și nu s-ar fi lăsat manipulați.
Asta ți-o spun eu care am fost un om de stânga toată viața. Aș fi votat Elena Lasconi în turul doi - dar nu avea șanse să îl bată pe Georgescu. Am votat, cu convingerea că fac bine, pe Crin Antonescu în turul unu și l-am votat pe Nicușor Dan în turul doi pe principiul de a alege răul cel mai mic. Dumnezeu cu mila!
Castiga cine vroia sistemul! Adica Soros si Coldea, inca nu te-ai prins de smecherie? Ori crezi inca in povesri de adormit copii? Nu sunt pro sau contra Micusor. Sa vezi ce impozite dublate-triplate vin... nu mai zic de pretul energiei electrice
Cine e acest Soros de care tot scrieți pe unde apucați?
Va compatimesc profund pe toti cei care, considerati ca,, votul vostru conteaza,,
Niciodata nu voi vota raul mai mic -mare!
Cei care ati votat raul mai mic -preferatul, sa nu va aud cum caraiti in urmatorii ani!
Da uite ca la alegerile astea chiar am votat un bine si nu un rau mai mic.
Este evident pentru mine, ca la fel ca tine, au spus multi altii in trecut inclusiv la revolutie. Dupa? nu mai vorbim, deoarece stim smiorcaielile romanilor.
Mai este un aspect important!
Un sef de stat hotoman va place aceleiasi categorii!
Un sef de stat combinator va place aceleiasi categorii!
Un sef de stat lipsit de transparenta are si el sustinatorii lui!
Un sef de stat cu coloana, patriot, ne-manipulabil,, va place oamenilor cu acelasi caracter!
Eu nu cred ca la revolutie romanii au ales raul cel mai mic, au ales doar ce stiau, din frica si necunoastrere.
Acum inca, chiar cred ca romanii au ales un presedinte exact invers decat ce scrii tu acolo.
Actualul presedintele al Romaniei este probabil unul din cei mai onesti politicieni de pe scena actuala. Spre exemplu nu a promis niciodata apartamente la 35.000 euro pentru oamenii saraci doar ca sa le obtina voturile.
Actualul presedintele al Romaniei este probabil cel mai putin combinator politician cum ii zici tu. Spre exemplu nu s-a combinat la un apartament de 100+mp si sa ii ascunda etajul la interviu, apartament pe care il plateste statul si a carei chirie ajunge tot la partid Sau spre exemplu actualul presedinte al Romaniei nu s-a marketat niciodata ca fiind antisitem si apoi si voteze impreuna cu psd pastrarea pensiilor speciale.
Actualul presedinte al Romaniei probabil este unul din cei mai transparenti oameni care au fost in administratiei si dupa primul tur spre exemplu nu a fugit din tara sa primeasca ordine si nici nu e sustinut de un personaj acuzat de 6 capete de tradare, acţiuni împotriva ordinii constituţionale, frauda etc
Actual presedinte chiar cred ca este un patriot, a facut foarte multe pentru Romania si pentru Bucuresti in cariera lui. Si o dovada ca e destul de patriot spre exemplu el nu a votat impotriva apararii spatiului Romaniei de drone rusesti
Actualul presedinte spre exemplu nu este chemat la Viena imediat dupa alegeri pentru ordine nici nu are datorii pe la partide si personaje dubioase si destul de important nu are interdictii in tarile vecine.
Deci eu zic ca am ales binele de data asta, nu raul cel mai mic
Banui ca te referi la Simion sau CG cand zici astea cu hotoman si combinator nu?
Daca mai sunt prin zona o sa reamintesc ceea ce spui acum!
Desigur ca avem toti dreptul la o opinie dar, vei avea probleme cu propria opine in scurt timp!
Nu, ma refer la toti cei pe care am ales sa nu ai votez fiind incadrati la raul mai mare, raul mai mic.
Pt mine nu conteaza vrajeala din campanie, diplome detinute plecaciunile in fata americanilor sau in fata francezilor manipulatori deopotriva.
Nici daca am avea un adevarat Patriot ca si candidat, nu ar ajunge la conducere datorita felului in care este controlat -manipulat votul muritorului! Nu fac referire la cei care au pierdut recent deoarece nu sunt nici patrioti, nici bine intentionati!
Te rog sa detaliezi amenintarea. Chiar te rog.
Da la cine faci referire? La legionarul inculpat pentru tradare?
Ce amenintare domnule?
Ca la momentul potrivit, voi reaminti ceea ce spui acum despre,, ce bun e noul presedinte,, asta consideri,, amenintare?
Scuze domnule serios, in acest caz nu te voi mai...deranja!
Comparativ cu idolul tau este aur curat.