| tonyc7 a întrebat:

Exista agentii / firme de recrutare pentru munca in strainatate la care sa te prezinti fizic, direct la sediul lor, unde sa ti se dea toate informatiile care te intereseaza? Sau aranjamentele astea cu munca in strainatate se fac doar online, pe site-uri si platforme gen Eures sau EJobs, unde se trimit CV-urile si se asteapta raspuns din partea angajatorilor?

12 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Ejobs, bestjobs sunt glume proaste.

| tonyc7 explică (pentru GygyDuru):

De ce crezi asta?

| caalcen a răspuns:

Da. Te prezinti la ANOFM. Oficial si fara costuri.

| GygyDuru a răspuns (pentru tonyc7):

Ptr ca am verificat. ''Angajatorii'' nici nu-ti deschid mesajul/aplicatia. Sunt anunturi date pentru a teroriza proprii angajati.

| tonyc7 explică (pentru caalcen):

ANOFM iti pune la dispozitii doar oferte din tara. Eu am intrebat de joburi in strainatate.

| tonyc7 explică (pentru GygyDuru):

Daca nu deschid inseamna mai degraba ca postul scos de ei s-a ocupat deja. Ori poate probabil au prea multi candidati si au gasit deja candidatul cel mai eligibil.

| caalcen a răspuns (pentru tonyc7):

Nu este adevarat. Au si contracte cu strainatatea.

| tonyc7 explică (pentru caalcen):

Pe siteul lor nu apare nimic de strainatate.

Misca-ti fundul pana la sediul lor.

Ia uite aici lista lunga: https://eures.anofm.ro/eures/index.html
Depinde ce stii sa faci.

| GygyDuru a răspuns (pentru tonyc7):

''postul scos de ei s-a ocupat deja.'' Postul nici nu a existat. Era dat pentru a teroriza angajatii ca vezi doamne ei au de unde sa ia altii ca stau la coada. E criza mare de personal. Nu mai e nimeni dispus sa asculte ca '' vei fi avansat daca muncesti 16 ore/zi''.

| Cipi1212 a răspuns:

Ai grija cu firmele de recrutare pentru muncă în străinătate.