anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand DA, stiu ca am mai pus intrebarea asta dar cum nu am primit un raspuns am sa va mai intreb odata sperand ca ma veti ajuta de data asta cu raspunsuri utile...
as vrea si eu un model de reclamatie impotriva primariei daca se poate.

am sa va dau si subiectul in speranta ca o sa o redacteze cineva exact asa cum trebuiehappy

problema sta in felul urmator: recent au inceput lucrarile de " modernizare "a drumului care trece prin fata curtii mele...

in fine... e mult de zis dar restrans treaba sta cam asa:

au facut niste santuri imense as zice si la fiecare locuinta sa zic asa au pus in loc de poduri niste tuburi din acelea de ciment.

la unii ( neamuri ) au pus cate 5. 6 tuburi asa aiurea... iar la mine au pus doar 2 unde aveam podul cel mare de intrat cu masina iar la poarta au lasat groapa pe motivul ca nu se poate pune mai mult de 2 tuburi la fiecare locuinta desi sunt numeroase persoanele care au depasit cu mult acest numar 2...

pe aceasta problema as vrea modelul de reclamatie impotriva primariei

multumesc mult
si va rog fara ( trebuia sa ii dau nu stiu ce suma de bani, nu stiu cui ca nu e valabil ) happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ai putea face reclamatia la Prefectura judetului ori la Consiliul judetean sau la amandoua.
Reclamatia ar trebui sa arate in felul urmator:
Domnule Prefect,
Subsemnatul., cu domiciliul in com., sat.(daca este cazul)., nr., va rog sa binevoiti a lua in considerare si a dispune sa se rezolve in mod favorabil mie urmatoarele:
(Aici descrii cu amanunte situatia ta, incepand cu podetul care l-ai avut, cum ti-au pus doar 2 tuburi, demersurile pe care le-ai facut pe plan local, faptul ca la tine nu s-a rezolvat pe cand la altii au pus mai multe tuburi - poti da cateva exemple - necazurile pe care le ai din aceasta cauza etc, respectiv absolut toate motivele pentru care faci reclamatia si tot ce ar fi in sprijinul tau pentru o rezolvare favorabila).
In speranta ca veti da curs solicitarii mele, va multumesc.
Cu multa stima,
(localitatea), la.(data)
Semnatura ta

Domnului prefect al judetului.
Exact la fel poate arata si reclamatia catre Consiliul judetean, inlocuind Domnule Prefect cu Domnule Presedinte al Consiliului Judetean si la sfarsit treci Domnului Presedinte al Consiliului Judetean. Sper sa te ajute. Numai bine!
P. S. Pusesem cate trei puncte de suspensie in locurile ce trebuie completate dar programul nu a vrut sa-mi publice raspunsul, deoarece as fi provocat migrene robotelului, asa ca a trebuit sa le reduc la unul. Sper sa nu te incurce.

1 răspuns:
| Hombre a răspuns:

Pentru ca noi suntem niste "tipicari" (labagii) mai animal X de aia, adica nu ispravim nimic fara galceava, preferinte, neamuri, cuscri, veri, nepoti, amante, nasi, fini, afini, cumnati, babe, mosi, draci, laci, de aia trebuie sa faca o cerere tip si poate sa faca o mie ca nu rezolva nimic si prin asta nu vreau sa descurajez dar asta e. Deja ma bufneste rasul" Insperanta ca veti da curs cereri mele, va multumesc".