| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Mai deci i-a plătit foarte mult de data asta partidul AUR și ACT împreună cu Claudiu Târziu sa iasa sa protesteze! Eu chiar acum ma uit la imaginile de la protestul pentru legea împotriva xenofobiei, rasismului și antisemitismului, dacă sunt reale imaginile! Întrebi și eu asa ca ca sunt extrem de curios : ar trebui sa aibă voie sa scoata oamenii in strada și sa îi plătească de fiecare data, sa îi mai aducă și mașinile sa protesteze împotriva unei legi care pana la urma este în majoritatea tarilor europene civilizate precum Germania și Austria care au legi împotriva negarii sau minimalizarea Holocaustului! Rasismul, xenofobia si misoginismul lor întrece orice limite! De ce oare nu sunt anchetați, de ce sunt lăsați sa organizeze proteste și sa plătească oamenii sa vina? Minoritățile etnice, sexuale și femeile nu se pot simții în siguranță de frică lor și a celor plătiți de ei! Ce părere aveți?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dreptul la proteste este constituțional.

| GygyDuru a răspuns:

Constituția României

Art. 39 – Libertatea întrunirilor
Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, nu e normal să îi plătească pentru a ieși la protest, e tot un fel de corupere a alegătorilor.
Am văzut și eu multe video-uri unde se vede că primesc bani și mărturii ale unora.Nu știu de ce autoritățile nu iau măsuri.

| mariuspinciuc a răspuns:

Aveți grijă cei care spuneți că dreptul la protest este stipulat în constituție. Urzică vă va fi făcut deja profilul de fasciști, rusofili și putiniști. N-are rost să-i răspundeți, omul e radicalizat pe ideea de moarte opoziției oricare ar fi aceea.

| gabicoo a răspuns:

Ce mai faci Floricaaaaaa? Chiar mi-ai lipsit. Drept dovadă azi nu am să fac mișto de tine! Ai grijă de sănătatea ta!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

De ce imi scrii numele asa?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru mariuspinciuc):

Ala nu e protest! Sunt fasciști, unii chiar naziști! Se vede din privirea lor! Trebuie anchetați

| mariuspinciuc a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Fără să te uiți pe internet sau să-l întrebi pe ChatGpt fii sincer și zi-i repede care este diferența dintre fasciști și naziști? Da fără să te uiți pe internet...Zi-i foarte repede! Vezi? Deja te-ai uitat!

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

De bucurie că ai revenit pe TPU.

Întrebări similare