| GamingSoloInRetea a întrebat:

Nu au nicio șansă să câștige conservatorii nu-i asa?

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca o sa castige Nicusor Dan.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine sunt pentru tine conservatorii? Nicusor? Eu zic ca are sanse, nu mari dar are.

| gabicoo a răspuns:

Au șanse mari. Din păcate. Și nu sunt conservatori sunt niște extremiști in adevăratul sens al cuvântului și filoruși. Cum mai rău pentru Romania.

| GamingSoloInRetea explică (pentru gabicoo):

Cum au șanse ca eu pe aici nu vad pe nimeni care e cu ei!

| LisaJulie a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pe TPU majoritatea au studii! Intra pe Facebook și tiktok și vezi acolo

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Partea aia a societatii nu intra aici.
Procedura de logare pe site, plus stilul de comunicare - exclusiv in scris - blocheaza audienta "suveranista" in a utiliza acest forum.

Audienta analfabeto-somero-extremista navigheaza pe Tiktok si Facebook, pentru ca acolo trebuie doar sa "dea cu dejtu" ca sa interactioneze cu alte maimute.

Daca intrebi un 'suveranist' pe ce adresa de mail e conectat telefonul lui, cu siguranta nu stie, iar cand isi schimba telefonul, merge la vecini/reprezentanta retelei de telefonie ca sa i-l configureze.

"Suveranisti" care sa scrie corect, sa se descurce cu tehnica si sa fie dornici sa discute corect, ascultand si aducand argumente pertinente, sunt foarte putini. Majoritatea sunt doar dovada ineficientei invatamantului.

| GamingSoloInRetea explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Deci nu au nicio șansă nu?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Ba au, pentru ca merg toti si voteaza.

| EliLeli a răspuns (pentru gabicoo):

Eu am dat de ei și pe aici.
Daca se merge masiv la vot nu au șanse.

| minrest a răspuns:

NU sunt conservatori; confuzia se face datorita conservatorismului lor social, adica sovinism, rasism, homofobie, misoginie si fundamentalism religios. Mai degraba conservator politic este Nicusor Dan, cum s-a mai raspuns. Nu se poate spune, din nenoricire, ca nu au nici o sansa pseudosuveranistii lui George Simion si Calin Georgescu. Eu cred ca o sa castige Nicusor Dan, dar e nevoie de prezenta mare la vot. Noi uitam ca avem ceva: o democratie functionala si o economie functionala. Sa aparam ce avem, si dupa ce punem in siguranta ce avem deja, sa obtinem mai mult.

| LisaJulie a răspuns:

Ce conservatorii vezi în niște influenceri care fac scandal de dimineața pana seara?

| Darius50boss a răspuns:

Extremiști niste mincinoși

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Darius50boss):

De ce nu o jurat idolul tău pe Biblie ca nu o mințit niciodată? Nu e niciunul bun dintre ei 2.

| minrest a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu se jura pe Biblie sau pe orice are omul sfant cand iti cere orice ciumpalac. Ce este asta sa juri ca nu ai mintit niciodata? Tu esti sigur ca nu ai mintit niciodata? Oare acum, cand ai adus o acuzatie lui Nicusor Dan in care nici tu nu esti atat de prost incat sa crezi, nu minti? Sa zicem ca esti mai slab de inger si juri ca nu ai mintit niciodata, adversarii tai o sa traga de par o declaratie a ta veche de 20 de ani ca re sa para ca a contrazis alte declaratii, si o sa pretinda ca ai mintit. Daca i se cere sa jure la tribunal, i se cere sa jure punctual, ca nu minte in depozitia lui, iar asta e ceva bine definit, iar in aceste cazuri Nicusor jura pe Biblie, cum cere legea, fara probleme. Inca ceva, idoli sunt Simion si Calin, ei au adepti care isi suspenda gandirea critica; nu ai motive sa presupui ca Nicusor e idolul lui Darius50boss.

| Darius50boss a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Asta sunt de acord și eu

| Darius50boss a răspuns:

Și eu înainte eram cu ei dar să susții niste persoane care cum îi Simion mai bine mori într-un fel

| GamingSoloInRetea explică (pentru Darius50boss):

Nici eu nu merg la vot! Simt ca nu are rost! Nu sunt cu niciunul!

Întrebări similare