| Lukasssz a întrebat:

Pe voi nu va enerveaza protestele bugetarilor?

Sunt niste ipocriti egoisti.

Permiteti-mi sa va explic.

Majoritatea se plang ca "dom'le nu e vorba de spor in sine, e vorba de faptul' ca avem salarii mici - which I doubt- si sporul ala mai completa".

Pai bine mai, bugetica, dar atunci de ce nu renuntati la toate sporurile si cereti salarii mai mari?

Pai lasti-ma sa trag concluzii:

Sporurile sunt procentuale, deci o data cu cresterea salariului, venitul crestea proportional.

Sefii lor si chiar unii dintre ei, dar mai important de atat aia de la sindicat au firme private. Si o crestere a salariului minim, in raport cu salariul mediu, ar insemna ca firmele lor privafe trebuie sa plateasca salarii mai mari, deci bine inteles ca nu le convine.

Prin bugetari ma refer la inutilii aia din birouri, sa nu se inteleaga ca am ceva cu personalul operational gen medici, asistente, poltisti etc.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mai mult decat protestele bugetarilor (ca au si ei dreptul sa protesteze) ma enerveaza cei care au inventat si/sau aprobat tot felul de sporuri si le-au dat si in procente in loc de sume fixe.

2 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Cred ca fac o traditie din 15 in 15 ani cu protestele 2010, 2025...

| MistarGoGu a răspuns:

80 % pile & frecatori de hartoage 8 ore pe zi cu niște figuri acre dacă le ceri vreo informație!
Politia? Bună GLUMA! uite cum bajbaie prin păduri de 2 săptămâni după o scursura eliberat pe " bună purtare " de niște inepti din sistemul juridic după 2 acuzații de crima & viol! ALA NU avea ce cauta in libertate! Punct! Tara asta are o structura administrativa MAMUT cu 40 județe! Wtf! Fără o reducere administrativa la maxim 8-12 regiuni in maxim 10 ani ne prăbușim cu totul! Au făcut din niște cătune cu 1 strada si 5 case comune sau dintr-o adunătură de 10-15.
000 oameni... ORASE! DIN PIX! SA-si servească clientela care aduce turma la vot din 4 in 4 ani!