| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am inceput școala de șoferi pentru CE (camion) și în același timp mi-am căutat de muncă în tot orașul meu și am fost sunata și acceptată în două locuri de munca KFC și Lidl. Prietenul m-a sfătuit să caut un loc de muncă part-time că să am timp și pentru învățat și școala doar că aici în orașul meu nu prea se găsește locuri de muncă part-time, nici măcar la KFC. Toți vor minim 8 ore. Cea mai mare îngrijorare pentru mine este că eu trebuie sa particip și la examene sau dau sala, traseul, atestate etc și nu știu cum voi face daca în ziua aceea și exact ora aia de examen, trebuie să fiu la munca. Mai ales că sunt la inceput, o să fie ciudat sa le cer voie sa mă învoiască pentru examene, macar in timpul ăla pentru examene sa recuperez sau sa schimb tura cu o colega. Sper că voi rezolva într-un fel macar sa recuperez orele pierdute de la muncă. Înainte am lucrat 5 ani într-o companie pentru mase plastice foarte renumită, dar anul trecut am plecat înafara la prietenul meu și m-am întors că să fac această școală. Am hotărât cat fac școala asta sa-mi caut și un loc de muncă dar nu știu ce să fac cu locul de muncă când voi participa la examene. Cum trebuie să procedez? Voi cum ați procedat?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Rogi angajatorul sa te invoiasca in zilele de examinare sau sa fie scazute din concediul de odihna.

| sweetys a răspuns:

Rogi colegele să facă schimb de tură. Le explici că ai niște probleme de rezolvat, nu trebuie să le zici pe ce motiv îți iei liber. Eu îmi programam orele în funcție de program. Și când a fost de examene la fel, mi le-am programat astfel încât să fiu după amiază la muncă. Succes!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Rogi şeful tău de la muncă să te învoiască când dai examenele, poate te va înţelege.

Răspuns utilizator avertizat