| alexxxx28 a întrebat:

Salut,

Vreau să semnalez o experiență neplăcută cu Topbet. Pe un cont creat pe numele tatălui meu, alimentat cu 200 lei de pe cardul meu, am obținut un câștig de 1.800 lei. În momentul în care am solicitat retragerea, contul a fost închis definitiv, iar câștigurile au fost anulate.

Motivul invocat de Topbet a fost încălcarea art. 4.3 din Termenii și Condiții (utilizarea unei metode de plată aparținând unei terțe persoane), precum și art. 13.2, care le oferă dreptul de a închide contul și de a anula fondurile. Menționez că depunerea a fost acceptată inițial de sistem, fără avertismente sau blocaje.

Mentionez ca pe alte platforme precum Superbet sau Betano pot sa depun si sa retrag cu cardul meu de pe contul tatalui.

Oare as putea face ceva sa pot sa imi primesc castigul? Multumesc!

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ce bine îmi pare că ai luat țeapă! Marș la muncă!

| mihai69 a răspuns:

Cum să fentezi regulile și să pretinzi că tot tu ești nedreptățit?!?

| Wukong a răspuns:

Termenii si conditiile pot sa te fenteze, de-aia e bine sa le citesti mereu

| GygyDuru a răspuns:

Deci tatal tau are 1800 de lei pe card iar tu ai vrut sa-i furi banii. Acum banii i-a blocat platforma si nu stii ce sa faci.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca nu iti inchidea contul cel mai probabil ai fi bagat inapoi aia 1800 lei si i-ai fi pierdut, deci eu zic sa te lasi de jocuri ca nu s-a imbogatit nimeni de pe urma lor, ba chiar au ajuns sa doarma prin canale