| Ion1989 a întrebat:

Sunt niste bani falsi care arata exact ca banii reali nicio diferenta, daca platesti cu ei pe la piete, la magazine sau persoane fizice, poti fi prins?

17 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ai trecut la bancnote falsificate acum? Tu nu te liniștești până nu faci zece ani de închisoare, nu?

| Ion1989 explică (pentru johnnny123):

Tu pe ce lume traiesti ma? Nu am furat niciodata, nu am facut nicio infractiune, postez doar intrebari care imi trec prin cap

| johnnny123 a răspuns (pentru Ion1989):

Aham, ai doar fantezii despre a fi infractor. Iar eu sunt cel care trăiește pe altă lume.

Da doar fantezii am, dar nu fac nimic

Nu ai putea să ai fantezii despre lucruri constructive în loc să ai despre infracțiuni?

Le am pe ambele

Te gândești și la lucruri bune în timp ce furi camere de supraveghere de pe stâlpi?

Ma tu nu citesti, nu am furat niciodata nimic, am doar fantezii

Aham... Ai niște fantezii extrem de specifice totuși.

| StimabiluI a răspuns:

Da, teoretic se poate identifica seria de pe bancnote, plus că bancnotele mai au și alte elemente de securitate care nu sunt vizibile la prima vedere, cum ar fi micro perforațiile și cerneala fluorescentă. Fundă?

| mariuspinciuc a răspuns:

Pentru moment probabil te vei bucura de bunurile "cumpărate" însă doar până atunci când piețarul, șeful de magazin sau persoana fizică își face casa, duce banii la bancă sau cumpără marfă mai departe cu banii ăia și realizează că are bani falși printre cei adevărați. Odată ce s-a dat alerta de bani falși, poliția începe acel follow the money și este o chestiune de ore, maxim zile până vei fi prins. Există soluții ca să îngreunezi totuși prinderea, de genul faci cumpărături în locuri foarte aglomerate, lipsite total de camere de supraveghere, nu cumperi niciodată din același loc deoarece patronul ăla pe care l-ai ars va fi mai atent cu banii, nu cumperi lucruri scumpe de ținut minte. Adică dacă vrei să-ți iei telefon mobil cu bani falși vei fi prins imediat. Părerea mea este că maximum țigări poți să-ți iei sau chestii de genul, obișnuite, realizezi ce vreau să zic. De asemenea ține minte că secretul este acea informație pe care o cunoaște doar o persoană, odată ce informația e cunoscută de 2 persoane nu mai este un secret. Vreau să spun că dacă sunteți mai mulți n-are rost să vă apucați de așa ceva deoarece cel puțin unul dintre voi va da în gât. Ce merită să cumperi cu bani falși? În principiu droguri și arme deoarece bișnițarul care vinde nu se va duce la poliție să zică că ți-a vândut droguri și tu l-ai ars cu bani falși. Problema e că te va căuta el personal să-ți dea omorul și de aceea trebuie să te faci pierdut în mulțime dacă știi ce vreau să zic (nu cumperi niciodată de la dealerul de pe strada ta). Cam astea sunt chestiile, le pui în balanță vezi ce merită în comparație cu riscul și în final te apuci sau nu.

| Ion1989 explică (pentru mariuspinciuc):

Nu prea ai inteles tu niste idei, deci tu cand dai banii, banii se amesteca printre mai multi bani si pune si el mana pe banii aia falsi si lasa amprente pe bani

Dar daca te duci undeva departe intr-un alt oras la vreo 200 de kilometri si cumperi de acolo cu bani falsi, si pleci din orasul ala, mai ales ca banii falsi se amesteca printre alti bani

| mariuspinciuc a răspuns (pentru Ion1989):

Fratele meu dacă ar fi vorba numai despre amprente ar fi foarte simplu. Și ca idee cu amprentele dacă nu ești într-o bază de date amprentat să facă poliția comparație le va fi imposibil la gabori să zică cine este făptașul. Repet, camere de supraveghere,

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca ii folosesti frecvent, se pot lua urma lor pana se ajunge la tine. Adica daca reusesti performanta sa scapi nedetectabil prima data cand ii folosesti, cel mai indicat ar fi sa te opresti acolo. Pentru ca atunci cand cineva ii va detecta, va incepe sa ii ia urma lor si traseul pe unde au trecut. Si daca ti ii folosesti frecvent, poti fi prins pana la urma.

Si daca nu sunt camere de supraveghere nu te prinde nimeni?

Uite ce reali arata banii astia, nu vad absolut nicio diferenta dintre un real si un fals

https://www.okazii.ro/......a247113740

Întrebări similare