Nu.Banii poti sa ii faci si singur daca iti merg bine rotitele si stii unde si cum pe cand prietenii cei mai buni cu greu ii poti inlocui
Niciodata. Dar as alege o fata care ma iubeste in dauna prietenilor daca la ea as gasi tot ce am nevoie. Oricum, tind sa cred ca nu as ajunge in situatia asta niciodata.
Cu siguranţă nu, dar prietenii mei m-ar părăsii pe mine pentru una bogată, de asta sînt convins, dar de fapt nu ştiu dacă cei pe care î-i am prieteni sînt întradevăr prieteni adevăraţi, eu cred că nu.
Da mereu am fost asa am zis ca pentru prietenii mei tot ce este mai bun i-am pus pe ei inaintea mea si ce am rezolvat? cand prietena mea a uitat de mine si si-a luat lumea in cap nu mai stie nimic de mine si nici nu o intereseaza are alte pritene ca s anul mai zic ce panarame sunt ...si o influienteaza si pe ea am vrut pentru ea tot binele din lume dar nu am ce face iar datorita acestei dezamagiri am invatat ca nimeni nu merita atentia ta decat familia si atat
Eu am avut noroc ca ne-am despartit
ca o paraseam si p mama...
noroc ca am avut prieteni adevarati si care m-au sustinut si dupa c m-am despartit de ei
XAnonimaXAnonima întreabă: