Pentru ca țara să nu cadă în sminteala haiduciei ori a vendetei.
Dacă fiecăruia i-ar fi îngăduit să omoare după bunul plac, Bucureștiul ar deveni un teatru de măcel, iar prăvăliile și casele noastre n-ar mai avea nicio siguranță.
Legea este zidul care ne apără de fiara din noi.
Daca nu ar fi ilegal toți s-ar omorâ pe strada, la locul de munca și chiar și în familie deși oricum se întâmplă, dar s-ar întâmpla în fiecare minut daca ar fi legal sa omori.
Și eu i-aș face felul la câțiva sincer, da merge și câteva blesteme puternice și pomelnic
Asa este pentru unii nici nu exista legea asta si omoara pe altii, si eu
i-as omora pe cei care ii urasc, care imi sunt dusmani
Trebuie să fi Absolut complet sadic! Psihopat! Criminal să-ți dorești nu-mai așa ceva să cauzezi oameniilor! Maiiles să și faci așa ceva!
Ce întrebare de Psihopați mai este și asta.
Te înțeleg perfect! Nu merita un asemenea risc de mari proporții ce te va compromite. Poți să îi blestemi, sa pui lumânări la VII, pomelnic etc. Sau poți să îi bați, daca ai probleme psihice scapi de obicei mai ieftin daca ai parafa de la medic.
I-ai blestemat tu si
si-a facut efect? Din ce stiu ti se intoarce tie inapoi, cam asa este
Coane Costache mergi la șpitzer și zii să-ți prepare o licoare din Atropa Beladona. Poate scapă neamul ăsta oropsit de ciocoi așa ca tine.
Pentru că așa este normal, bine că nu este legal și încercați să nu mai blestemați că este păcat.
Eee acum nu mai dam din casă, eu ți-am dat pontul legal mai departe depinde de tine.
Totul are o repercusiune da îți asumi.
Pentru că fiecare om are dreptul la viață și nu e nimeni mai presus decât altul, să decidă dacă îi ia drept ăsta sau nu
Daca esti in armata ai obligația sa omori deci e ilegal daca esti civil si e ilegal in anumite conditii daca esti militar.
Daca ar fi legal ti-ar face placere sa-ti infiga cineva un cutit in spate in miezul zilei?
"Umanitatea" s-a dezvoltat și a evoluat pe o "structură".Și cu cât am avansat în evoluția noastră s-a ajuns la concluzia că nimeni nu e demn să omoare pe cineva.Desigur că acum câteva sute de ani în urmă nu existau aceste principii, dar la un moment dat omenirea și-a dat seama că nu e bine să ne ucidem unii pe alții. Excepție fac războaiele și cei care le "organizează...", desigur, niște criminali.