Obligatoriu trebuie sa ai un domiciliu, chiar daca nu stai acolo ci stai in alta parte in chirie.
Poti apela la o ruda/prieten/cunostinta sa te primeasca in spatiu pentru a avea un domiciliu in cartea de identitate.
Daca la momentu cand vind imobilu am domiciliul pe adresa imobilului respectiv, ce se intampla?
Va trebui sa-ti schimbi adresa la noul domiciliu.
Dar cand? Am Un termen limita? Sau la momentu tranzactionarii eu deja trebuie sa am alta adresa in buletin?
Ti-am raspuns la cealalta intrebare ca va trebui sa-ti preschimbi CI DUPA vanzare si ai un termen de 15 zile ca sa depui actele pentru preschimbare la noul domiciliu.
Daca nu ai un domiciliu si stai in chirie, iti pastrezi vechiul domiciliu, dar trebuie sa-ti faci un act de identitate provizoriu pe adresa vechiului domiciliu.
Se mai poate ca cineva sa te ia in domiciliu, dar eu nu as risca sa te iau, deoarece apoi nu te pot sa te scot, daca nu vrei, decat cu hotarare judecatoreasca.
Atentie, ma refer la domiciliu, nu la resedinta (vechiul flotant).
Si dupa alea 15 zile ce se intampla daca nu-mi schimb domiciliul din buletin? Imi va figura buletinu in bazele de date ale statului ca invalid. Sau cum?
Nu va figura ca invalid, pana la expirarea termenului de valabilitate dar poti fi amendat, daca te va cauta vreun organ la domiciliul inscris in CI nu vei fi gasit, etc.
anonim_4396 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: