Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 10 Iulie 2025 sunt:
Ce inseamna antieuropenism sau a fi antieuropean sau eurosceptic? Dacă ești anti- avort și anti- lgbt sau antivaccinist, anti combaterii schimbărilor climatice și anti plății cu cardul ești...? (mai mult)
Buna! A mai facut cineva antecontract de vanzare- cumparare unde ati dat un avans mare si nu aveati prea mare incredere in vanzator? Exista riscul chiar daca nu isi respecta clauzele sa nu imi mai recuperez...? (mai mult)
În finalul romanului său "Cavalcadă în iad", Vintilă Corbu spune că "Împotriva unui regim totalitar orice mijloace sunt permise". Cum vi se pare ideea? Cu alte cuvinte, loialitatea față de...? (mai mult)
Bună ziua! Am un băiețel de 2 ani care începe cresa in septembrie, copilul are întârziere in vorbire și la cate nebuni se întâmplă in lume la momentul actual stau cu frica. Asa ca ma gândeam...? (mai mult)
De ce a crescut atât de mult partidul AUR in sondaje în doar o luna?
Buna ziua, stie cineva pana in ce luna mai iau bursa? Am terminat liceul si pana acum aveam bursa sociala, cineva a zis ca vine doar pana in August dar nu stiu ce sa cred
Salut TPU, credeti ca Donald Trump se afla pe lista lui Epstein?
Dacă am un scuter electric și pe plăcuță care scrie seria de șasiu scie ca prinde 45 km/h și el el limitat la 25 la km/h îți trebuie permis de categoria AM
Acum o săptămână SUA au blocat ajutorul militar pentru iar zilele acestea au trimis armament Ucrainei. Ce se întâmplă cu Donald Trump?
Ar trebui legalizata și în România eutanasierea și sinuciderea asistata ca in alte țări?
Cei de la școala de șoferi, încă insistă sa îmi scot cazier de la politie. Chiar dacă l- am scos online, l- am depus la dosar încă îmi spun ca polițiștii nu vor accepta, mă vor pica...? (mai mult)
De ce asa important sa nu iasă un suveranist vreodată in România? Ce va face mai exact dacă va ajunge la putere?
Salut, credeti ca o plangere la ITM ar fi relevanta daca nu am lucrat cu contract, insa am dovezi ca am stat aproape zilnic 9 ore la munca, timp de 1 luna? Din pacate "patronul" nu a dorit sa- mi...? (mai mult)
Bună ziua Dacă soția mea întra în prenatal, firma mai plătește cartea de muncă, sau o preia statul? Mentioca cartea de muncă până acum o plăteam noi. Mulțumesc
Salutare TPU! Știe cineva care sunt taxele vamale pentru produse importate din SUA? Sau unde aș putea găsi informații suplimentare? Mulțumesc!
Bună! Oare mai primesc alocația pe luna iunie, în contextul în care am absolvit liceul?
Sper sa ma lamureasca cineva in elucidarea unei dileme. Pieton acrosat de o masina in timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni. Zona e intens circulata, e semnalizata corespunzator cu marcaje...? (mai mult)
Buna, as avea o întrebare, urmează sa am un copil și as vrea sa iau eu indemnizația, am munciți 2 ani doar ca am avut o întrerupere de 2 luni și m- am angajat iar…oare o sa pot sa iau...? (mai mult)
Acum cu masurile astea cine e somer este obligat sa plateasca contributia la sanatate?
Ar trebui sa fie legiferate și în România căsătoriile LGBT și adopțiile de copii de catre aceasta comunitate?
Cum majoritatea celor de pe TPU susțin Partidul Democraților din SUA, în opinia voastră cat de mult rău a făcut Partidul Republicanilor Statelor Unite și cât de mult a ajutat partidele extremiste...? (mai mult)
Salutare! Am cumpărat o mașină din Germania in luna februarie si i-am scos atunci numere rosii pe 30 de zile(pana in martie). Întrebarea este, mai pot scoate acum alte numere rosii?
Bună! Am plecat din Germania în România pentru 6 luni. Aok ul îmi cere dovezi că nu am fost în țară ca să nu plătesc datoriile la el. Nu am plecat cu avionul, nu am avut extrageri pe card în...? (mai mult)
Bună ziua, am o bucată de pământ pe care o ară abuziv, de doi ani, cineva care are tractoare și nu am primit nimic, măcar un sac de grâu. La fel și vecinii noștri au probleme cu el. Ce pot...? (mai mult)
Salutare. Dacă am cerere pe anul asta făcută din septembrie pentru alocatie si am primit o pana acum, in IUNIE am făcut 19 ani și as vrea sa stiu daca in IULIE se ia alocatia si pentru luna IUNIE...? (mai mult)
Bună, Vi se pare normal ca mamele să fie taxate iar jocurile de noroc nu?
Bună ziua, Vreau să-mi construiesc un balcon la parter, cu dimensiunile 3, 5 lugime, 1, 2 latime, pe lungimea sufrageriei, deasupra am placa de la balconul de la etajul 1
Salutare, Suspectez că nu dorește să- mi dea banii " salariul" Să mai continui să- i livrez proiectul sau să mă opresc? Povestea este următoarea: Căutam să mă angajez în domeniul ...? (mai mult)
Verișoara mea de gradul 2 a spus că a vrut să facă buletin clasic, și nu a putut, a zis că i- a pus cei de la buletine că nu se mai poate face classic, i- a luat amprente de la 2 degete, dar ...? (mai mult)
Bună ziua am și eu o problemă am cumpărat o mașină iar proprietarul m- a mințit ca mi dă fiscal ul este treabă de acum 2 ani acum de curând am uitat să plătesc o rovinieta la mașină și...? (mai mult)
Acum că a apărut o nouă ordonanța de urgență care limitează bugetul, cea precedentă ("trenulețul") se anulează?
De ce ungurii pretind că Transilvania este sub ocupație română?
Nu a fost nimeni pana acum dat în judecata pentru folosirea inteligenței artificiale? Nu ma refer la chatgbt ci la faptul ca majoritatea folosesc inteligența artificiala sa îi facă pe oameni, în...? (mai mult)
, , Turist italian mort dupa ce a hranit o ursoica cu pui''' Ce fi in mintea celor care hranesc ursii? s- o fi gandit ca granesc pisicile maidaneze? sau porumbeii din parc? Cetateanul ...? (mai mult)
Susțineți introducerea vaccinarii obligatorii pentru toate bolile?
Nu ar trebui și George Simion trimis în judecata?
Salutare, am avut permisul suspendat în urma unui accident cu victimă în care mi- a fost suspendat permisul pentru 120 de zile, fapta s- a clasat acum am fost la serviciu rutier ca sa întreb de examenul...? (mai mult)
Ieri am fost să mă înscriu la școala de șoferi. Am fost eu și încă câțiva... Toți cei care am fost acolo, am plătit integral ( aprox vre o 5- 6 persoane ). Dar nimeni nu a primit chitanța,...? (mai mult)
Nu va fi scos niciodata partidul AUR in afara legii?
Îl vor condamna și închide pe Călin Georgescu?
Ce pot face dacă mi- am scos cazierul online, de pe site ul oficial, dar cel de acolo a zis către toți cei care am mers către înscriere "Cazierul scos online, este considerat de către polițiștii...? (mai mult)
Bună ziua! Pot să demisionez dacă m- am angajat pe 1.07? Scurt context: Chiar dacă de la început am știut că salariul este mai mic, am ales acest loc de muncă datorită pasiunilor mele....? (mai mult)
Salut! De ce mai trebuie sa ma duc si la serviciul de înmatriculări pentru a casa si scoate din circulație o mașină daca am scos o deja de la primărie? Cu ce ma ajută pe mine acest fapt?...? (mai mult)
Bună! Pot radia o mașină la serviciul de înmatriculări in alt județ decât cel in care a fost înscris mașina? La primărie am văzut ca se poate si online, însă la înmatriculări trebuie programare...? (mai mult)
Oare este adevărat ce se spune despre scolile din străinătate cum ca de pilda în Marea Britanie sau Germania dacă spui lucruri precum, , albii sunt superiori negrilor " sau, , o rasa e superioara...? (mai mult)
Ce i-ați spune unui om care spune ar vota la un referendum cu ambele mâini ieșirea României din NATO și UE și ar convinge mai multi oameni sa facă la fel?
Bună! A început admiterea la una din facultățile la care aș vrea să aplic și prin opțiunile de pe admiterea online se află "sunt exmatriculat sau retras". Țin să menționez că eu anul trecut...? (mai mult)
Cum aflu totul despre o persoana, cazier sau dosare penale?
Ordonanta "trenulet" expira la finalul anului?
Daca fac dreapta si am cedeaza si imi vine masina din stanga care vireaza stanga, il las pe el apoi ma bag? Sau ma pot baga odata cu el, eu dreapta, el stanga, intreb pentru un prieten nu pentru mine,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JCDenton întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
StefanescuDaniel întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba