| Ursuleţ25 a întrebat:

Am o problema. Nu stiu ce titlu sa-i pun unei povesti. Este vorba despre o fata al carei tata moare la o varsta frageda, mama se casatoreste cu un mafiot, care la nici o saptamana dupa ce este primit in casa abuzeaza de fata. M-ai tarziu, ea are un prieten caruia ii spune experinta care a trait-o cu tatal ei, si care a marcat-o. Dupa ce mai trec zilele, se naste si copilul, fratelele fetei. Cand aude tatal ei vitreg era alt om. Se schimbase total, si din acel om tafnos si cretin, era mai atent, romantic si nicidecum agresiv. Ce titluri mi-ati putea recomanda? Ceva care sa se si potriveasca. Eu m-am gandit la : Inca odata, Abuzul, Cosmarul...si cam atat. Astept sugestiile voastre. Si cele mai bune, primesc vot. Ma multumesc.

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

"O fereastra ramane tot timpul deschisa"/"De cealalta parte a sticlei"

3 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Ai putea să te axezi pe replica cuiva sau o chestie care să reprezinte cartea car nu direct. Ceva mai pe lângă, nu prea ştiu cum să-ţi explic sad

| OdetteSs0000 a răspuns:

Fericierea trece, durere profunda, rau dupa rau, ani trec durerea ramane ce zici? sper ca te-am ajutat

| WitchMya a răspuns:

Vietile schimbatoare, Amintiri neuitate, Lucruri nedorite, Comportament schimbator, te poti sinspira din carte in sine, de exemplu poti sa o numesti dupa ceva ce t-ia atras atentia si a aparut doar o singura data in carte. Fii creatiav!