|

Care sunt cartile din copilarie care va trezesc cele mai placute amintiri?Pentru mine "Print si cersetor" reprezinta probabil cea mai placuta amintire, incat initial nici nu credeam ca o sa imi placa, dar imi amintesc si in prezent cu drag de modul in care nu puteam sa o mai las din mana cand am citit-o undeva prin clasa a 6-a.De asemenea si "Legendele Olimpului" mi-au placut foarte mult; imi amintesc cum stateam in casa bunicilor acum 10 ani iarna, iar afara ningea in timp ce eu ma bucuram de lectura.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cuore, inimă de copil si Singur pe Lume. Cand le-am citit, prin clasa a 2a nu am trăit povestea cu adevarat. Acum că o inteleg, aș citi-o cu drag, chiar daca nu ar fi acelasi lucru, stiind actiunea ❤️ Nu pot spune ca la acea vreme mi-a placut enorm de mult vreuna din carti, dar imi traieste un sentiment de nostalgie acea perioadă in care mama-mi explica fiecare moment din actiune pe intelesul meu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aventurile lui Habarnam de Nosov.
Viclenescu Șterpelici de Mora Ferenc.
Copii căpitanului Grant de Jules Verne.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru mine, cele mai frumoase amintiri ale copilăriei se asociază cu "Lassie se întoarce acasă" (Eric Knight), "Heidi, fetița munților" (Johanna Spiry), "Cuore, inimă de copil" (Edmondo de Amicis), "Vrăjitorul din Oz" (L. Frank Baum) și "Cartea Junglei" (Rudyard Kipling).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează