| LisaJulie a întrebat:

Cine așteaptă noua carte din seria,, Jocurile Foamei "? Am auzit ca,,,, Răsăritul in ziua extragerii " va apărea tradusa in librăriile din România simultan cu restul lumii pe 18 martie!

15 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă vom vota un suveranist nu va fi nevoie să citim cartea - vom simți pe pielea noastră jocurile foamei. Eu am un avantaj - am prins foamea din vremea lui Ceaușescu.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Ar fi culmea sa îi lase pe Simion și Sosoaca sa candideze după scandalul pe care l-au făcut amândoi

| gabicoo a răspuns (pentru LisaJulie):

Uite că Sosoaca și-a depus candidatura. A venit pregătită cu mănuși de box. Sper că va fi respinsă. La fel și a lui Simon - pentru că vrea jupuirea judecătorilor de la BEC.

Dacă nu au lasat-o prima data, nu cred ca o vor lăsa acum

Chiar a fost votat Călin Georgescu in satul tău? De unde știau de el?

Ai dreptate. Fără să vrei ai spus un mare adevăr. Suceava - municipiu reședință de județ cu o populație de peste 100.000 de locuitori - nu este altceva decât un sat cu blocuri. laughing

De predat predau la țară - în comuna în care predau Georgescu a luat undeva peste 60% din voturi. De unde știau? Tik Tok, Facebook - trăiesc din ajutor social și o freacă toată ziua pe la crâșmă și pe telefon. Nu îți spun cum sunt elevii - același aluat din care sunt făcuți și părinții.

Ești profesor de istorie?

Da.

| BitchInRedDress a răspuns:

Tara arde și baba se piaptănă. De carti iti pasa acum? Alegi omul gresit si nu vei mai avea nici telefon

| LisaJulie explică (pentru BitchInRedDress):

Eu nu ma îngrijorez! Georgescu nu mai este, Sosoaca nu mai este! Restul nu au șanse! Și îmi place seria foarte mult

Ce șanse au Simion și Gavrila?

| BitchInRedDress a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu e vorba de carti. Ai inteles gresit. Ma refeream ca nici acces la internet nu vei mai avea daca ies oamenii nepotriviti. Pe bărbati ii vor trimite la razboi in ucraina iar pe femei la munca silita.

Nu au nicio șansă! Părea mea

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Eu nu le astept, le joc pe fiecare zi ahahahahababababhahahahahah