Daily Prophet raspunde:
LunaLovegood, incearca sa pui intrebarea asta tatalui tau. Poate ca in urmatorul numar din Zeflemsitul o sa primesti raspunsul.
(Scuze, nu m-am putut abtine)
Pai e un site de intrebari, logic. Daca nu ai raspuns, mai bine taci si nu scrii.
E unul românesc. Șansele ca vreun român (de-aici de pe TPU) să știe rusa(în măsură să pună accentele) sunt minime, neah, sunt prea generoasă, sunt inexistente.
Da, sunt, printre care și tu, dar nu te văd să-i scrii poezia cu litere latine.
Dar pentru ce sa-i scriu cu litere latine? Esti treaz? Gindestete la ce intrebi.
РосСия
Россия – Как Из песНИ слоВО.
БерёЗОк Юная ЛИСтва.
Кругом ЛЕса, Поля и реКИ.
РазДОлье, руССкая дуШа.
ЛюБЛЮ тебЯ, моЯ РоССия,
За яСный СВет твОих ОЧЕй,
За уМ, за подВИги СВЯтые,
За Голос зВОНкий, как руЧей,
Люблю, всеМ Сердцем поНИмаю
Степей таИНственную ГРУсть.
Люблю всЁ ТО, что назыВАют
Одним шиРОким слоВОМ - Русь.
Cuvintele cu mare ---> pe ele pune accentul
Așa a cerut, și din anteriorul tău răspuns se vede că ești basarabean și tare dornic de a o ajuta, deci ar trebui s-o ajuți, că dăă, ești de-al ei.
Nu am întrebat nimic.
Accentele să fiu sincer nici măcar să le pui nu poți, că ele sunt care și cum trebuie, ea nu știe cum să le citească, așa că se face cumva că le scrie cu litere "românești" dar cu înțeles rusofon. Ca și cu chirilica, doar că invers.
Tu,. Einstein.
Auzi, fa, da incearca tu sa scrii in engleza cuvintele romanesti. Ea e tot de la noi din MD, si toti noi ce-i de aici cunoaste rusa. Asa ca nu te baga cu mintile.
Tu,. Mendeleev.
Nu sunt "fă".
Present=prezent (face diferență o literă, care, dacă ești deștept știi că este și în engleză și în română) http://ro.wikipedia.org/wiki/Alfabetul_latin_rom%C3%A2n +mai bagă și încă multe alte țări, că au același sistem.
Toți voi de-aci nu cunoaștE rusa, că majoritatea sunt români(olteni, munteni, moldoveni, ardeleni.), și nu au vreo legătură cu ceea ce vrei să explici matale.
Așa deci, acum nu se mai gândește logic, scrii ce-ți dictează organul ce atrage sexul opus.
Pa, te du' de te joacă cu mașinuțele.
Eu n-am scris fă, eu am scris fa, ca adresare tie, prescurtare de la fat-o.
Ea a scris sa o ajutam cu accentele. Ea daca a scris-o aici in rusa, inseamna ca poate sa citeasca in rusa. Si ti-am zis scrie tu cuvintele dintr-o limba in alta, sau mai bine dintr-un alfabet in altul. Sa te vad "cit de usor va fi". Si tu nu implica celelalte nationalitati.
(Mina care nu stie sa scrie, da vina pe creion)
Pe consoane nu se pune accentul desteptule, plus l-ai pus gresit!
Ce sa stiu? Cum se pune rima? I-am pus-o acestei fete la scoala, suntem colege!
Nu tradu cu Google ca se vede. Больно надо. Asta in care sens? Тебя бить надо )))
Клянусь-я не перевожу,мой папа русский и по этому я хорошо общаюсь,бить меня не надо, а вот тебе русский язык учить не помешало бы, больно надо значит n-am nevoie, adica n-am nevoie ca tu sa ma crezi ca eu i-am ajutat sa puna rima, так что не выдавай себя за дурака
Nu va mai certati aici! Termina, prostule! Daca nu ma ajuti, mars de-aici! Ce nu crezi ca e colega mea de clasa si totodata cea mai buna prietena?!
xmihaEllA97 întreabă:
Monicamonic84 întreabă: