E foarte frumoasa merge si ''disparuta'' cum ai spus acolo ''Iar a ochilor sclipire... disparuta. Merge si ''disperata''. Dar oricum e foarte faina... Felicitari!
Mersi! Nu eram prea sigura daca e buna sau nu si daca ar merge sa i-o dau profei! Mersi mult de parere!
Are rima alba si e foarte super, deoarece este cel mai nou tip de rima aparut, bv
Este o mizerie, nu o poezie. Tu poluezi limba română și cele mai elementare reguli ale prozodiei. Ești analfabet de-a dreptul și e jignitor pentru comunitate să numești elucubrațiile tale poezie și să le mai faci și publice.
Placerea-i de partea mea! E bine sa mai vezi copii interesati si de acest subiect...
In primul rand, sunt fata, deci fa acordul. In al doilea rand, nu am incercat sa "poluez" nimic si nu ma deranjeaza faptul ca tie nu-ti place, ci faptul ca te-ai apucat sa ma jignesti. Nu stiu ce crezi tu, dar n-am pus intrebarea asta doar ca sa imi fac publica o creatie, ci am facut-o doar ca sa primesc putin ajutor, o parere, ceva ce as putea sa schimb ca sa sune mai bine. E adevarat ca nu stiu despre ce reguli ale prozodiei vorbesti, dar doar pentru ca poezia mea e probabil sa nu sune bine, asta nu inseamna ca sunt o analfabeta. Eu n-am nevoie sa o numesti tu poezie, e poezie pentru mine. Nu contest faptul ca cel mai probabil ai mai multa carte decat mine, dar daca ai avea ceva mai mult obraz ai sti ca nu e de bun gust sa jignesti pe cineva in modul asta.
Monicamonic84 întreabă: