Treaba ta ce ne intereseaza pe noi? Tu mergi la școala nu noi, tu trebuie sa stii nu noi, temele pentru clasa nu le faci aici, le faci acasa sau in clasa nu pe TPU, daca pici sau i ei examenul este fix problema ta, trebuia sa inveti nu sa vi aici sa te plîngi, pici examenul dai in toamna, pici si atunci treaba ta ce vei face.
Doamne fere!
Domnule Cristi, băiatul cred că întreba pentru examenul de Bac, din ce știu, astăzi, s-a dat Bacul și cred că a fost la Română. Deci nu întreabă de tema pentru acasă.
Doamne fere!
Iar dacă nu știți, pur și simplu nu răspundeți, darmite cu acest limbaj și "ton" specific vouă TPUistic.
Doamne ferește!
Nu cred că asta ar fi problema maximă, ci tot ceea ce ai scris.
Dacă ai respectat per total toate baremele de la capitolul Comentariu literar (precum : limbaj de specialitate, încadrarea în opera literară anume Basmul cult, dacă ai descris conceptele de bază ale basmului : ce este basmul, de ce îl face cult - că are autor, dacă ai redat câteva info și despre autor și multe altele. Dacă te-ai încadrat în numărul ăla de cuvinte care este și el echivalentul unui nr de pagini : 1-2, ortografie, punctuație, organizarea ideilor în scris.
Deci asta e un detaliu care nici nu mai contează.
Oricum dacă ai abordat subiectul, ceva vei primi pe acest punct, iar dacă le-ai abordat pe toate, vei primi punctaj pe toate.
Trebuie scris Harap-Alb cu tot cu cratimă, indiferent dacă e in titlu sau ca personaj. Fiindcă numai în a XII-a am aflat că te depunctează dacă faci greșeala asta cu cratima.
Monicamonic84 întreabă: