TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai1000
acum 36 minute | Mihai1000 întreabă:

Salut! am o întrebare în legatura cu piesa de acum un an de, , Nicolas Sax si Hamude pentru tine" La început cand spune Nicolad Sax, , eu pentru tine cant" dupa se aude un pian. un gasesc partitura...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
KisSame
acum 7 ore | KisSame întreabă:

Salutare TPU! Cand eram mic am facut o caseta(film) cu mine ca sa am amintiri peste ani, si acum de pe caseta am transferat- o pe un CD apoi pe Stick ca sa ma pot uita la ea pe TV. Acum, cand m- am uitat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AllMight
acum 10 ore | AllMight întreabă:

Mai stiti melodia asta? ("Pompeaza gemul") : https://www.youtube.com/watch?v=9EcjWd-O4jIYoutube are un algoritm ciudat care imi recomanda abia acum lucruri vechi si placute dupa atata timp.

1
Răspunde Raportează
Heraclit
în 26 Februarie | Heraclit întreabă:

Top 3 melodii romanesti ale voastre. Sa va aud.(Fara manele sau trap ca va blochez instant)Ale mele (cel putin in ultimul timp) ar fi astea:https://youtu.be/PASfjWpxi94https://youtu.be/LDdfH5PpH8o ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nico0103
în 26 Februarie | Nico0103 întreabă:

Bună! Caut un cântec patriotic de ceva timp, pe care îl cântam în gimnazială. Imi aduc aminte doar ca era un copil într- o căruță care plângea la începutul cântecului. Sper sa ma ajutați....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ioan_Capota_1992
în 24 Februarie | Ioan_Capota_1992 întreabă:

Salut TPU!Ascultam candva cu mult timp in urma o melodie, cred ca Nane o canta, era facuta pe instrumentalul de la melodia din acest link, stie cineva cum se numeste acea melodie?Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
PatranoiuLaura
în 24 Februarie | PatranoiuLaura întreabă:

Salut, detin o boxa Akai ABTS 11-B, ascult ce ascult la ea si daca o dau la maxim se deconecteaza si se reconecteaza la telefon, stiti cumva ce ii pot face?

1
Răspunde Raportează
Shark2003
în 24 Februarie | Shark2003 întreabă:

Salut, m-am uitat recent la inima de tigan (episodul 64) si am auzit maneaua asta : "pun pariu pe ce vrei tu... Whiskey beau beau beau ", shazam nu o gaseste :(((( o stie careva sau o are?

1
Răspunde Raportează
AlbertoPitbull
în 24 Februarie | AlbertoPitbull întreabă:

Salut, tuturor! Cum pot gasi o melodie daca stiu doar vreo doua versuri din ea? Le- am scris pe google si nu am gasit- o. Nu stiu exact daca era manea, dar melodia incepea gen " pentru tine iubirea mea"...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 23 Februarie | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, care radio vi se pare mai bun si mai serios si mai putin daunator si de ce, dintre kiss fm, europa fm, digi fm, virgin radio, pro fm, radio zu si radio impuls? Si daca se poate sa faceti ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ionu?1991Andrei
în 23 Februarie | Ionu?1991Andrei întreabă:

Salutare, anul asta dau evaluarea naționala și as vrea sa dau la Octav Bancila in Iasi. Vreau sa dau la muzica (orga). Probele sunt grele, îmi puteți scrie aici ce ar trebui sa învăț? Merita sa...? (mai mult)

0
Czmm027
în 23 Februarie | Czmm027 întreabă:

Love song/carte sau film? În engleza. Idei va rog!

1
Răspunde Raportează
AndreeaBostan89
în 22 Februarie | AndreeaBostan89 întreabă:

Bun, deci vreau sa indeplinesc o dorinta a unui prieten, el a facut o parodie cu o melodie de ani de zile care este si uitata si stearsa de pe Youtube. A fost postata de el si vrea sa isi faca copyright...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihai1000
în 22 Februarie | Mihai1000 întreabă:

Buna, stie cineva cum pot sa adaug dribburi si efecte pe aplicatia bandlab? Va rog ca dau funda!

0
darctron
în 22 Februarie | darctron întreabă:

Dacă cineva e din Suceava și îi place black metal, să-mi trimită mesaj că am niste piese old school să moară familia mea și vreau să facem o trupă de la 0

0
Lorenthebest
în 21 Februarie | Lorenthebest întreabă:

Cine mai are piesa dela :nikolas zemer Pt ca piesa nu mai e pe YouTube Au sters-om cine mi-o trimite ii dau funda.

1
Răspunde Raportează
Crissi99
în 20 Februarie | Crissi99 întreabă:

Ce piese frumoase ați mai descoperit? Ceva cu mesaj interesant, nu doar să sune bine...

18
Răspunde Raportează
Floryna99
în 19 Februarie | Floryna99 întreabă:

Buna. Exista pe YouTube o melodie, mai mult instrumental, iar videoclipul era numai cu vampiri. Melodia era ritmată, cu bass, dar este ștearsă de pe YouTube. Știe oare cineva despre ce melodie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UMAJAN
în 18 Februarie | UMAJAN întreabă:

Salut TPU, vreau să învăț să cânt la chitară, și aș vrea să- mi cumpăr o chitară acustică undeva la 400- 500 lei. M- am uitat pe internet și am găsit această chitară ( https://www.emag.ro/set-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
byyz
în 17 Februarie | byyz întreabă:

Hello guys, poate cineva sa imi traduca si mie piesa asta? Dau funda https://ouo.io/C7pA7f

1
Răspunde Raportează
Heraclit
în 17 Februarie | Heraclit întreabă:

E cineva pe-aici fan The Beatles?

2
Răspunde Raportează
Feri5
în 15 Februarie | Feri5 întreabă:

Știe cineva cât ar costa un pian și care ar fi cel mai bun? Vreau prețuri nici prea mari dar nici prea mici, ci vreau un pian bun... Ofer funda! P.S: Pian adevărat, nu de jucărie!

2
Răspunde Raportează
TheAlien
în 15 Februarie | TheAlien întreabă:

Stie cineva niste trupe bune de metal rock?

3
Răspunde Raportează
Crisk
în 15 Februarie | Crisk întreabă:

Vând versuri. Este cineva interesat sau știe cineva unde le-aș putea vinde?

1
Răspunde Raportează
MosCraciun88
în 15 Februarie | MosCraciun88 întreabă:

Am o dilemă. Nu știu ce tip de voce am. Eu pot canta de obicei în Gb major Eb minor Gmajor Eminor. Țin să menționez că multi imi zic ca sunt tenor sau bariton.

0
mentholinks
în 14 Februarie | mentholinks întreabă:

Credeti ca cei care canta ca sunt periculosi chiar sunt sau sunt niste oite?

1
Răspunde Raportează
ClaudiaaMaria
în 14 Februarie | ClaudiaaMaria întreabă:

Salutare TPU! Imi spuneti va rog frumos melodiile de la acest video: https://www.youtube.com/watch?v=am376fxvO4c&t=1606s Secundele sunt: 20:00 40:00 1:07:00 1:11:00 26:42 Macar cate puteti! Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
razvibos
în 14 Februarie | razvibos întreabă:

SALUT TPU! Am si eu o manea blocata in cap. Incepe cu o voce asemanatoare cu cea a lui Nicu Paleru care striga "Sa inceapa petrecerea!" si dupa incepe melodia. Dau funda! multumesc antikipat.

1
Răspunde Raportează
Jpcooperfan
în 13 Februarie | Jpcooperfan întreabă:

Bună! Vreau să fac un video cu poze amuzante pentru ziua de naștere a unei prietene și am nevoie de o melodie potrivită. Ceva idei? Pot să fie melodii și în română, dar și în engleză.

2
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 13 Februarie | DiaDiana9 întreabă:

Am vazut ca chitaristii cand ciupesc folosesc alte acorduri. Unde as putea sa le gasesc? Cum se numesc?

0
Lucry
în 13 Februarie | Lucry întreabă:

De ceva vreme ma innebuneate o melodie poate ma puteti ajuta sa aflu cum se cheama.Este de pe vremea formatiilor Non Stop, 3SE, As XX.Asta e tot ce imi amintesc:Nu te cred nu mai vreau/sa mai cred in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ionicabubulina112112
în 12 Februarie | ionicabubulina112112 întreabă:

Mai asculta cineva Satra Benz?

1
Răspunde Raportează
morfeo
în 11 Februarie | morfeo întreabă:

Salut! Nu imi mai amintesc cum se numea o melodie, era foarte populara prin 2013- 2015, videoclipul era stabilit in Egipt, la piramide si erau multi care dansau, statuile si Sphinxul vorbeau si cantareata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adrian23412
în 11 Februarie | Adrian23412 întreabă:

Salutare! De ceva timp am inceput sa fac videoclipuri pe Youtube cu muzica pentru relaxare, muzica ambientala. Imi puteti recomanda site- uri sau de imi pot descarca melodii de relaxare, ambientala,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
blueberry11
în 11 Februarie | blueberry11 întreabă:

Din ce film sunt secventele in videoclipul piesei Brother Louis?(de 42 de ani ma uit la acest videoclip si nu stiu) https://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA

1
Răspunde Raportează
Marcu_Seby_1999
în 11 Februarie | Marcu_Seby_1999 întreabă:

In ce piesa a lui Guess Who era o secventa din ce a zis Ion Ratiu despre democratie in 1990?

2
Răspunde Raportează
DoctorUnivers
în 11 Februarie | DoctorUnivers întreabă:

Ce părere aveți? Asta simt des https://youtu.be/yW1z_OsKSi0

1
Răspunde Raportează
Potterhead77
în 10 Februarie | Potterhead77 întreabă:

Buna! As avea nevoie de o parere la o chitara elecrica Ibanez GRX40-MGN. O are cineva? Am vazut ca e destul de ieftina, dar e de la Ibanez si ma gandesc ca e de calitate

0
blueberry11
în 10 Februarie | blueberry11 întreabă:

Cunoasteti piese muzicale care v-au facut sa plangeti sau v-au emotionat puternic?

3
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 9 Februarie | DiaDiana9 întreabă:

Cum aflu acordurile unui cantec daca stiu notele la acel cantec?

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 9 Februarie | PsyhoChild întreabă:

Ce cantareti francezi stiti? In afara de Stromae, Indila, Videoclub si Edith Piaf

4
Răspunde Raportează
Kenjoo
în 9 Februarie | Kenjoo întreabă:

Recent, când bag orice fel de căști în urechi (in- ear, on- ear & over- ear), aud mai mult cu partea stângă bass- ul și tobele melodiei. Balanța audio e la mijloc, iar căștile sunt curate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sofoclus
în 8 Februarie | Sofoclus întreabă:

Stie cineva melodia? Dau funda, multumesc https://streamable.com/syp16e

1
Răspunde Raportează
Florian1994
în 7 Februarie | Florian1994 întreabă:

Salut.Cum pot lua lecții de canto daca nu mai sunt elev și dacă am peste 18 ani? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
ralucutsi
în 7 Februarie | ralucutsi întreabă:

Bună! Poate sa îmi spună și mie cineva cum se numește melodia sau instrumentalul cu vioara din videoul asta? (Serialul Sacrificiul) https://youtu.be/1lG5QwFhAts minutul 1:16:03 Caut de 1 an de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bipbip1223
în 7 Februarie | bipbip1223 întreabă:

Salut, pentru cine știe canta la trompetă, cum sa fac sa ajung la notele înalte ușor, gen lejer? Pot ajunge pana la do3, da ii un sunet foarte chinuit parca

0
Gotti08
în 7 Februarie | Gotti08 întreabă:

Salutare fanilor muzicii anilor 90. Caut de ceva timp o melodie ascultata pe o caseta. Refrenul zicea ceva de genul " You're no good yeah...you're no good for me no good for me" apoi pe parcurs zicea,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Crisk
în 6 Februarie | Crisk întreabă:

Buna seara. Compun cântece/poezii. Știe cineva unde as putea sa le vând?

4
Răspunde Raportează
Bbbbbbrrruuuio
în 6 Februarie | Bbbbbbrrruuuio întreabă:

Vreau să învăț muzică psaltică.E bine sa fac online că îmi doresc foarte mult..sau mă puteți ajut-o cu o carte despre muzica psaltică?

1
Răspunde Raportează
H0oByT
în 5 Februarie | H0oByT întreabă:

Salut! De ceva timp mi- am readus aminte o piesa in engleza ( 2017 incoace, era populara). Piesa incepea cu o cearta intre sot si sotie ( ambii de culoare neagra), sotul urmand sa fie arestat, isi ia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • lamasanustefan
    trimisă acum 12 ore

lamasanustefan întreabă:

Salut. Care e starea dvs. de astăzi?
    43 răspunsuri
  • Paula2018
    trimisă acum 10 ore

Paula2018 întreabă:

Buna ziua. Daca moare un parinte, celalalt traieste si sunt 4 copii ( din care 2 sunt vitregi- copii ai parintelui decedat) cum se imparte casa parinteasca?
    23 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 5 ore

Anonim întreabă:

Aseara am fost la un majorat, si am facut- o lata, si mi s- a rupt filmu cu realitatea, chiar daca oamenii imi spuneau ca stiam ce faceam, nimeream parola la telefon si la conturi, si pinuri, dar...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • AdrianPavel12
    trimisă acum 11 ore

AdrianPavel12 întreabă:

Salut, Un aparat de 2000W Ce se utilizează 7 zile pe săptămână. Care este prețul de cost după o săptămână de 7 zile, ținând cont de tariful de zi și de noapte. Atenție tarif pe noapte...? (mai mult)
    19 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    AndreeaVanDrunen
    AndreeaVanDrunen a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nu, sigur nu. Asta e una gre?elile pe care le fac b?rba?ii care nu gndesc prea mult. O femeie poate fi mai dezinhibat?, mai cu sim?ul umorului sau care ?i permite un mod de a vorbi mai deocheat ...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    rosessunflowersandlillies
    rosessunflowersandlillies a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Felicitari pentru faptul ca ai adoptat- o! Pentru gheare mergi la un veterinar. Cat despre par poti merge tot la un veterinar si poti intreba daca are anumite probleme ce ii provoaca asta. Daca crezi insa...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    alexsil05
    alexsil05 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Uleiul de canepa se foloseste in bucatarie, dar si in medicina chineza de peste 3 milenii. Si da, sunt bune de consum, coapte sau crude, si sunt o sursa bogata de Omega 6, proteine, vitamina ...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.416.456
  • Întrebări: 3.710.665
  • Răspunsuri: 16.207.032
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 16 minute
Ce zici de un quiz?
Recunoasteti personalitatea

Recunoasteti personalitatea

Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?

Start quiz
Categorii
  • 633.170 Adolescenţi
  • 46.390 Afaceri & Financiar
  • 21.920 Artă şi Cultură
  • 59.261 Auto & Moto
  • 137.680 Beauty & Fashion
  • 16.277 Benzi desenate
  • 46.541 Carieră
  • 17.189 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 269.341 Conversaţii