Cine canta cantecul puterea dragostei de pe kanal D?
Va rog sa-mi recomandati un club de rock din Timisoara. Sa fie atmosfera, plin de lume. Eu stiam de Taine dar e cam mort
Cum se numeste al doilea cantec din acest interviu, care urmeaza dupa oda Elenei? https://www.youtube.com/watch?v=zaPoWnx3ZdU Multumesc!
Ajutati- ma sa gasesc un cantec popular, la care stiu cateva versuri... "am venit cu o urare, la multi ani, sa va spun la fiecare la multi ani. Dor de dor si de lumina viata- i buna si senina, la...? (mai mult)
Sunt rapperita, compun de mult, dar niciodată nu mi- am pus piesele cum ar veni în funcțiune, cum aș putea deveni mai populară? Dar un nume de scenă pentru o fată, ați ști?...? (mai mult)
Cum se numește melodia de la minutul 14:42? https://youtu.be/S1AQymYm8Cs Shazam-ul nu o găsește.
Stie cineva muzica misto din strainatate gen Nephew?
Nu stiu ce melodii sa mai ascult. Aveți idei?
Care sunt cele mai faine/ renumite melodii de la Alternosfera pentru voi?
Ce trupe mai sunt care canta in genul celor de la Alternosfera, Bucovina, Phoenix?
Caut o melodie in spaniola si nu o gasesc. Era ceva cu barcelona, asta-i tot ce imi amintesc..so daca va ajuta e melodie de samba
Buna!????vreau si eu sa comand de pe net un microfon vocal, sa fie cu fir si firul sa poata fi conectat la telefon/tableta/laptop acolo unde conectam castile stiti voi, ori pe baterii cu buton on/off....? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste o melodie care incepe cu cineva care canta la un fel de pian electronic, cel care canta e infasurat in bandaje si canta acelasi ton tehno.
Caut o melodie de ceva timp, videoclipul începe cu 2 îndrăgostiți, băiatul cu barba si plin de tatuaje, iar fata blonda cu ochii albăstrui, la sfarsit s au certat iar ea l a omorât si...? (mai mult)
Cine îmi dă și mie instrumental de la piesa Killa Fonic - Tango Funda
Salut, se pricepe cineva la chitare? As avea cateva intrebari...
Salut imi puteti spune si mie melodii care sunt facute de amuzament sau facute la caterinca?
Salut, cine asculta trap metal? Gen ghostemane, scarlxrd, bones, kamiyada, fukkit, prxjek, gizmo, xxxtentacion, paraoh etc. Ce alti artisti mi-ati recomanda?
Sall TPU, stiti o melodie populara dupa versul asta, , Mandruta(o) raza de soare...", am auzit- o odata si am zis ca e usor de gasit dar n- am gasit nimic, nici pe Youtube nici cu un program online(adica...? (mai mult)
esre cineva ce stie sa faca versuri hip hop, rap? va multumesc
Hey, stie cineva un playlist cu muzica de craciun ca cea pe care o are MaxINFINITE pe live? Sa fie doar instrumental nu vreau sa fie lenta si nici remixuri.
Unde as putea gasi pe cineva care sa cante despre numele canalului? Daca intelegeti
Care este bataia si tabulatura pentru chitara, pentru melodia "Jumatate tu, jumatate eu" de Adrian Minune?
Am facut putin research pe net si as vrea sa va intreb care pian digital l-ati recomanda: -Roland FP-30 -Yamaha P-45 -Korg B1 -Casio Privia PX-160 DAU FUNDA!
Salut, nu fac rap de mult timp si as vrea si eu o parere si niste sfaturi https://www.youtube.com/watch?v=ReEmYNRz0oQ
Salut, vreau sa folosesc intr- un clip melodia " Rodrigo Amarante - Tuyo (Narcos Theme Song) " dar nu vreau sa iau copyright, am vazut ca in descriere scrie ca o pot cumpara de pe Google Play, daca...? (mai mult)
Am auzit o melodie la cineva si vreau sa stiu si eu cum se numeste. Avea niste versuri de genul: "Imi place vinul, imi place si vodka Imi place iarba, imi place si coca" Thx
Ce parere aveti despre aceasta muzica? https://www.youtube.com/watch?v=5JqY-6q-RNA Puteti oferi link catre o melodie care va place mult si va impresioneaza?
Salut. Ieri am auzit o melodie la o reclama la televizor si nu am apucat să- i dau cu shazam și nu mai stiu la ce reclama era... Melodia suna ceva de genu: gonna I miss you si nu mai stiu cum, sau...? (mai mult)
Sunt in cautare de un lautar disponibil pentru a ma invata la orga (in Craiova). Daca cunoaste cineva un lautar care ma poate ajuta va rog lasati un mesaj. Multumesc!
Stie cineva cum se numeste melodia din acest videoclip?...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din meme-urile cu run?
A mai cumparat cineva de pe muziker.ro?
Hei.Caut o piesa care nu știu cum se numește. E unu care canta "ta ta ta ta ta" și în același timp cântă și o trompeta sau flaut :))))) Nu stiu sigur ce e :))) Nu stiu sa dau alte detalii... ...? (mai mult)
Vreau numele melodiei de la final (04:53) multumesc frumos. Funditaaa https://m.youtube.com/watch?v=q_Hf6DMK43c
Stie cineva cum se numea videoclipul in care un baiat agata o fata printr- o metoda numita "daytime, sau ceva cu day", in care unul se intalnea cu o fata random in Londra, o ducea la un restaurant si...? (mai mult)
Va place muzica pop italiana? Eu ador piese lui Irama si Baby K.
Prin 2016 era o melodie in topuri, melodia era cantata de un barbat, iar videoul era cu doi indragostiti a caror pasiune era oceanul sau ceva de genul. La un moment dat ei sunt in larg cu barca si apare...? (mai mult)
Salut.Imi puteti trimie toate gamele la pian sau orga? Dau funda. Mersi!
Puteti sa imi recomandati si mie melodii triste mai noi? Sa fie doar in engleza
Cum se numeste melodia aia electronica in care doi artisti cantau? Primul artist trebuie sa inceapa cu i, J, K sau L. Melodia aia mi se pare ca a fost cantata in fiecare zi la ProFM. Shazam- ul...? (mai mult)
Eram doi copii aduti aminte bine, cand iti spuneam mereu cât ma gandesc la tine, erai indiferenta cu sufletul de piatră imi dădeai de inteles ca nu am nici- o sansa.......Intrebarea mea este daca ...? (mai mult)
Ajutati-ma, caut o manea de cateva zile, imi aduc aminte ca la refren doamna canta ai ai ai ai e trist si de dragoste
Ajunge sau nu ajunge Pican in trending cu melodia asta? https://youtu.be/Gjb-BueeahI
Știe cineva din ce an e piesa "Sweet dreams"? Si ăla care cântă e femeie sau barbat? E dat/ă cu ruj și are parul scurt... Ce dumnezo e :))))
Dc nu imi pot face cont snapchat
A-și dori c-a cineva să îmi compună și mie niște versuri pentru un instrumental va rog! Link Instrumental - https://youtu.be/p71LnKYBN5k
Aveti o piesa Rock favorita? Lasati-o in comentarii. Va rog nu lasati link-uri. Multumesc!
am si eu o boxa portabila karaoke si nu mi-o mai detecteaza telefonul dar nici laptoul (bluetooth) ce e de facut?
Salutare am un sistem genius model sw-5.1 nu se mai aude decat o boxa la el.ce ar putea avea? multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!