TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Maria87dana
în 23 Ianuarie 2023 | Maria87dana întreabă:

Buna ziua comunitate! Caut de ani de zile o piesa, bumtzi bumtzi, pe YouTube are un fundal mov cu o mașină roz (in stopurile mașinii led scrie fk you : o mașină jdm cred Nissan sau Mazda nu ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Darius1990
în 22 Ianuarie 2023 | Darius1990 întreabă:

Buna TPU, as avea o intrebare: care ar fi o boxa buna de 800 ron de peste 100W?

1
Răspunde Raportează
Edyjuhguhg
în 22 Ianuarie 2023 | Edyjuhguhg întreabă:

Salut,am o nelamurire nu stiu ce mod sa folosesc la casti cand ascult muzica, mono se aude mult mai tare bass-ul iar stereo se aude mult mai realistic dar mai incet si nu stiu ce sa aleg.

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 22 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

De ce apar scăpările de voce? Cântând, dintr-o data vocea o ia involuar spre o alta cale și apoi se întoarce. Care ar fi motivul? Cum sa le eliminam?

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 22 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

De ce ma obosesc când cant mai mult? Imi devine vocea așa ca o cârpa și sunt vlăguită…

1
Răspunde Raportează
PraleaCarmen
în 22 Ianuarie 2023 | PraleaCarmen întreabă:

Vreau si eu niste versuri despre iubire si viata

2
Răspunde Raportează
Catalin_Joldes_1994
în 22 Ianuarie 2023 | Catalin_Joldes_1994 întreabă:

Salutare, Știe cineva melodia cu o parte din versuri: spune-mi ce vrei sa-mi faci fără sa taci.? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Casiiana
în 22 Ianuarie 2023 | Casiiana întreabă:

Am nevoie de cantece la chitara, ceva sa nu fie foarte greu dar nici foarte usor. Ce imi recomandati?

3
Răspunde Raportează
intrebariras1990
în 22 Ianuarie 2023 | intrebariras1990 întreabă:

Bună! Știe cineva tonul/melodia de asteptare din call centre a celor de la Fan Courier?

2
Răspunde Raportează
Closca_Cristina_
în 22 Ianuarie 2023 | Closca_Cristina_ întreabă:

Am o boxa cu statie pe ea și nu știu unde intră cablul pentru a mă conecta cu telefonul

1
Răspunde Raportează
Clarasim52627
în 22 Ianuarie 2023 | Clarasim52627 întreabă:

Buna! E o melodie in turca cu un tip cu un leu/tigru/leopart era gen manea cu rap si era foarte cunoscuta. Pls help

2
Răspunde Raportează
gargaritaritandjdjd
în 21 Ianuarie 2023 | gargaritaritandjdjd întreabă:

Deci stie cineva o melodie in romana cu o tipa blonda care conduce o decapotabila rosie cu niste conserve legate de ea iar ea merge la nunta sotului si cand preotul intreaba daca are cineva ceva de obiectat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 21 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Care ar fi cauza ca te obosești repede in voce atunci când canti mai mult? (Plus ca mai simt și o durere in gât)

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 21 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

De ce apar scăpări de voce? Cum putem sa le eliminam?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie 2023 |

Credeți că este bine ca fată să ai parte de bani și faimă încă de la vârste fragede? Când mă uit la diverse articole și video- uri despre vedete ca Andreea Bostănică sau Iuliana Berengoi,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LeGoLaS25
în 21 Ianuarie 2023 | LeGoLaS25 întreabă:

Hei TPU! Poate multi dintre voi aveti Youtube Music si dupa ultima actualizare daca dau la descarcari- melodii si dau sa redea o melodie dupa ce se termina melodia nu trece la urmatoarea ci le reda aleatoriu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 20 Ianuarie 2023 | Sawarekh întreabă:

E o piesa care in ea apar aceste cuvinte: '' tokyo hotel out of my head'' Are cineva idee cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
JenicaMartac
în 20 Ianuarie 2023 | JenicaMartac întreabă:

Buna Seara. Cine îmi recomanda și mie un YouTube fara reclame și care merge și cu display-ul închis?

4
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 19 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Cum aflu acordurile la o gama minora?

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 19 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Care sunt acordurile gamei Re minor?

2
Răspunde Raportează
SoranaJ
în 19 Ianuarie 2023 | SoranaJ întreabă:

Salut! Nu reușesc să găsesc nicăieri titlul unei piese și cine o cântă, deși știu versurile refrenului: "În lipsa ta / Sunt doar un insomniac, / Insomniac / Semnul din zodiac / Un afrodiziac." ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Onete_Dumitru_1950
în 19 Ianuarie 2023 | Onete_Dumitru_1950 întreabă:

Doresc o aplicație care să facă transpoziție muzicala a vocii mele sau cel puțin a unei melodii ce nu are portativul cu notele muzicale (pentru acestea sunt mulțumit de musescore). Am licență pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Edouard338467
în 19 Ianuarie 2023 | Edouard338467 întreabă:

Vreau va rog niste versuri pentru un distrack pentru cineva e pitic și îl cheamă Muci și e lacom sa de-a banii înapoi. Va rog dau fundă!?!?! Dar repede

0
SacuiuRobert926
în 18 Ianuarie 2023 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, daca difuzez undeva un remix la un radio cu publicitate facut de un dj, acel dj care a facut remix-ul poate sa dea in judecata postul?

1
Răspunde Raportează
Ionut4334
în 18 Ianuarie 2023 | Ionut4334 întreabă:

Ce parere aveti ca in 2011 desi a trecut mult timp a castigat Adrian Tutu romanii au talent? Pai mai bine cant eu rap de 1000 de ori sa- mi dea si mie cineva cateva miliarde ca si eu am problemele mele,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2023 |

Buna! Eram recent la Pepco si in magazin la radio era o melodie, care mi- a placut mult. Nu am apucat sa deschid shazam. Melodia era in engleza, din vers atat am inteles I don't care, canta o fata si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GalusK
în 18 Ianuarie 2023 | GalusK întreabă:

Buna seara, caut de ceva timp o melodie pe care o ascultam in copilarie, avea un video animat cu un baiat si o fata care mergeau pe o sfoara in nori, si sub nori era foarte multa poluare si chestii,...? (mai mult)

0
ionel92138312
în 18 Ianuarie 2023 | ionel92138312 întreabă:

Uzzi, Tataee sau Caddy? Clar, la pas aleg pe Uzzi si cei 2 sunt ok, dar Uzzi e zeul rap- ului, nu stiu pe nimeni sa fie foarte bun pe toate piesele, repet foarte bun, nu doar ok. El nino ar mai fi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristi3672
în 17 Ianuarie 2023 | Cristi3672 întreabă:

Vreau sa comand un clip cu o fată și vreau și pe 2 piese sa danseze întâi. Nefiind un bun cunoscător, ce melodii(una manea, una străină)îmi recomandați, sa o vad cum se unduieste?

2
Răspunde Raportează
efectivnustiu
în 17 Ianuarie 2023 | efectivnustiu întreabă:

Help, de câteva zile tot încerc să îmi aduc aminte o melodie pe care o găsisem acum câțiva ani după ce o căutasem de m- am săturat. Nu îmi mai aduc aminte niciun vers, tot ce știu sunt niște...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
karminamandarina
în 16 Ianuarie 2023 | karminamandarina întreabă:

Salut, mai stie cineva in ce reclama era melodia "Zou Bisou Bisou"? Va rog mult, sunt disperata, nu imi poate iesi din cap de cateva saptamani! Nu gasesc nimic pe Google!

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 15 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Era acum multi ani un manelist care purta doua ceasuri la mana. Cum il chema?

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 15 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Caut de atata timp o melodie. Era de prin 2015 cred. Era cu o fata blonda care canta pe o scena si in spate avea lumini din alea ca la Hollywood. Era o melodie lively asa ca sa zic. Nu mai stiu cum...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VasilexAndrei
în 15 Ianuarie 2023 | VasilexAndrei întreabă:

Buna ziua, as dori sa achiziționez o orga pentru stilurile noastre muzicale gen populara, manele, usoara, etc dar nu stiu care este mai buna. Korg pa1000 sau Yamaha sx900 Doresc sa isi dea cu parerea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nrtbntrhjj
în 15 Ianuarie 2023 | nrtbntrhjj întreabă:

Salut! Ajutati-ma va rog! Cum as putea conecta orga korg pa600 la un telefon?

2
Răspunde Raportează
mamamare2222
în 14 Ianuarie 2023 | mamamare2222 întreabă:

Caut o melodie, cam din anii 2008-2015. Stiu doar ca in clipul video erau doi tineri care se sarutau intr-o cabina telefonica si le curgea vopsea rosie in cap! Multumesc dau funda

1
Răspunde Raportează
SUZIAna
în 14 Ianuarie 2023 | SUZIAna întreabă:

Buna, caut o melodie. Stiu doar ca in clip era un cuplu care se saruta in cabina telefonica si curgea vopsea rosie pe ei! Va rog sa ma ajutati, dau funda.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Ianuarie 2023 |

Acest clip este făcut cu green screen sau cu altă tehnologie? https://youtu.be/weRHyjj34ZE

1
Răspunde Raportează
TarAndreas
în 13 Ianuarie 2023 | TarAndreas întreabă:

Salut. Am și eu o întrebare. Mi-am înregistrat vocea pe un beat în FL. Când vreau să ascult vocea înregistrată nici cum nu îl pot asculta. Are cineva vreo idee, cum aș putea rezolva asta?

2
Răspunde Raportează
Anamariadenisa16
în 12 Ianuarie 2023 | Anamariadenisa16 întreabă:

Hei! Am ascultat o melodie în franceza! Ce înseamnă melodia,, Copines"? Aya Nakamura o canta! Va rog frumos să mă ajutați!

2
Răspunde Raportează
adelinserby1623
în 11 Ianuarie 2023 | adelinserby1623 întreabă:

Ce tip de muzica vi se potriveste in functie de ce ati trait? La mine clar rap, ma regasesc in proprotie de 80%, trecut prin saracie, mediu periculos, batai, traume, depresii, anxietate, pana la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anamariadenisa16
în 11 Ianuarie 2023 | Anamariadenisa16 întreabă:

Hei! În ce limba e melodia Simpapa polyubila? Va dau un indiciu. Simpa pa pa polyubila Parneyy ona manila Brodyagu polyubila Ona evo polovina Va rog frumos! Eu nu știu versurile!

4
Răspunde Raportează
PikachuAvenger
în 11 Ianuarie 2023 | PikachuAvenger întreabă:

Bună ziua. Prin 2011 ascultam mult o melodie rap/hip hop la care nu îmi mai aduc aminte numele. Cei care aveți o memorie mai buna și care ascultați melodii mai vechi, ați putea sa îmi ziceți...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JenicaMartac
în 11 Ianuarie 2023 | JenicaMartac întreabă:

Buna Seara. Am și eu o melodie pe tik tok și nu știu cum se numește și cine o canta. Va rog sa mă ajutati https://vm.tiktok.com/ZMFEH1Rk1/

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2023 |

O întrebare pentru fanii lui Michael Jackson. Îl ascult de ceva timp pe acest artist și deja am început oarecum sa ii devin fan. Întrebarea mea este. De ce din anul 1994 in sus se schimba așa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristimacheama
în 9 Ianuarie 2023 | cristimacheama întreabă:

Salut TPU! Când eram eu mai mic (aveam vreo 7 sau 8 ani) mă uitam la desenul ăla creștin Cartea Cărților și după ce se termina desenul, începeau ceva cântări pentru copii care erau cântate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ton1
în 8 Ianuarie 2023 | ton1 întreabă:

Imi faceti si mie niste versuri trap rapide care se termina in t pe acest beat? https://youtu.be/vN60O-mVdzc

2
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 8 Ianuarie 2023 | Timi08MM1988 întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=2iCRXGlliKc Buna seara TPU. As dori sa stiu cum se numeste melodia din acest video de la 3 : 41?

2
Răspunde Raportează
Zaleelaz
în 8 Ianuarie 2023 | Zaleelaz întreabă:

Bună ziua! Caut o melodie, e veche, din 2000 până - n 2010, cred. Ideea este că știu doar două detalii: este în engleză, sper să nu greșesc, și că o ascultam pe YouTube, videoclipul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
azac2416
în 8 Ianuarie 2023 | azac2416 întreabă:

Vreau sa fac o piesa, cine e interesat dm azac2416 ig

1
Răspunde Raportează
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    50 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.574
  • Întrebări: 3.954.564
  • Răspunsuri: 17.664.215
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Dragon Ball

Dragon Ball

Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii