| JsBeibDOLL a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru cei ce (ATENTIE!) NU O PLAC PE MILEY CYRUS/HANNAH MONTANA, DAR LE PLAC UNELE MELODII DE-ALE EIsadceilalti puteti si sa n-o cititi)De ce va place melodia respectiva si care e?

Mie imi plac "the climb" si "when i look at you" pentru linia melodica.
"Don't walk away","You'll always find you way at home","Dream", Ordinary Girl"(cea mai noua),"Don't wanna be torn" pentru versuri.Am fost si eu in unele situati descrie.

11 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Acei oameni sunt ipocriţi. E ca aia cu „nu ascult manele dar hai frate ca două trei îmi plac sau la o petrecere merge". Păi ori le plac ori nu? Ăia suferă de prostie; numai un idiot spune lucruri total opuse în aceiaşi propoziţie.

| Floreenofficial a răspuns:

Start all over party in the usa who owns my heart breakout si liberty walk.imi plaaaaaaaaaaaaac!:X

| Derye a răspuns:

@Spineshivers: ^+1
Faza mai importanta nu e ca a zis ca nu ii place dar asculta ci ca a spus'o. De ce ai spus'o? De ce ai spune'o?
Okay...nu ma astept sa intelegi sensul intrebarii, dar oricum!

| Petronela a răspuns:

Te climb, Dream si Ordinary Girl

| Boniboon a răspuns:

Imi place "The Climb", "Dream", si atat.:]

| sherlynn a răspuns:

I can`t be tamed pentruu` ca mi se pare mult mai maturaa nu ca totdeauna cu Hannah Montanna care i`a inebunit pe pustii d gradinitSsa...oh go on

| vlad423 a răspuns:

Imi plac mai toatebig grin acum cel mai mult imi place mel ''can't be tamed''

| ChibiRose a răspuns:

WoW, dar pentru. cineva care o uraste, chiar va plac multe melodiibig grin.

| ColoradoM a răspuns:

When i look at you, stay si the climb imi plac nu stiu dc dar imi placlaughing

| shini a răspuns:

When i look at you, every part of me, goodbye, the climb, 7 things see you again si i miss you Mie imi plac pentru ca poti gasi o poveste adevarata in ele nu doar sa spuna un cuvant de 6 ori ca Inna

| lollypop_5148 a răspuns:

E super tare Miley mai ales melodiile e draguta, si...si. super. Sunt frumoase melodiile, mie imi placce the climb. ordinary girl 7 things si mai multe. kiss