Da,sunt 135.Pentru ca preferintele muzicale au luat-o la vale rau de tot, oamenii nu mai asculta nimic de calitate, mai ales tinerii.Om fi noi, ca preferinte prosti, da' niic europenii nu fac nota discordanta.Vara trecuta rula substanta asta puturoasa, oriunde puneai picioru' si, culmea, oamenii o apreciau.Si vezi ca nu e singular cazul prezentat de tine, sunt o multitudine de grozavii din astea.
Francezii asculta(sau cel putin ascultau, conform stirilor pro tv) manele.Sa fie oare pentru ca noi am primit o educatie "Nu asculta că-i câh" si a luat altii deciziile pentru noi, ne-am lasat influentati foarte multi.
M-am uitat.
Totusi cum poti avea erectie pe melodia aia?
Nu stiu. Poti?
Eu unul nu pot, chiar nu imi place stan.Totusi cum a ajuns la 136 milioane?
Răspunsul e simplu şi logic. Lumea nu ştie ce-i muzica adevărată.
Vad ca TPU nu mi-a publicat raspunsul in care ma plangeam (din nou) cum a ajuns cùurva aia cu 136 mil.
Oricum cum ti se par asta?
http://youtube.com/watch?v=M-zbHYvQt0g
Tocmai ieri am dat de ei.:))
Au ceva anume, chiar daca nu inteleg mai nimica.
Asta e spaniolă? Lol.
Îmi place instrumentalul, e foarte bun. Doar atât.
Da,este spaniola, cred.Stiu ca nu este pe gustul tau dar mie imi place foarte mult.Pe de alta parte nu sunt mare fan Spania/Italia/portugalia.Trebuia sa bag si Italia.As iubi Italia daca ar fi goala.Chiar nu imi plac italienii.
Împuţiţi şi cocalari.
Gravevorm? Elvenking? Mandragora Scream? Lacuna Coil? Generalizari, Last Chance?
Îmi plac trupele astea, mai ales Graveworm. Eu vorbeam de italieni in general. Mi-e greaţă de ei.