Probabil are alte pasiuni, își găsește plăcerea în altceva, iar creierul ei nu reacționează la muzica la fel ca al tău, al meu...
Nu toți suntem la fel, deși prietena ta, recunosc, e o raritate. Nu am prea întâlnit oameni care să nu agreeze muzica deloc, de niciun fel...
Ciudar, dar nu neapărat anormal. E doar diferită.
E ca şi cum te-arîntreba un beţiv, ţie de ce nu-ţi place băutura, că el nu rezistă o oră fără ea.
Aşa e şi în cazul tău. Nu ar trebui să te mire când cineva nu face ce faci tu.
Crede-ma,Mozart,Beethoven,Schubert,Ceaikovski si alti compozitori si cantareti de muzica de opera si clasica nu se incadreaza la prosti, in schimb rahaturile din ziua de azi da, cum ar fi cei de la tine de la profil
, si nu este vorba aici de replica aia tampita cu gusturile nu se discuta, crede-ma muzica clasica si opera nu se compara cu pop-ul houseul si unele trupe de rock.
cred ca asta este si motivul pentru care prietena aia a ta nu ai place muzica...decat sa asculte rahaturile din ziua de azi mai bine nu mai asculta deloc
Opera nu este in niciun caz o prostie.Muzica de acest fel se incadreaza la muzica buna.In schimb, melodiile mai noi, din ziua de azi, se promoveaza si nu sunt deloc ascultabile.Profesorul vostru probabil vrea sa va invete cultura muzicala,adica un lucru bun, dar nu are pe cine, din pacate, pentru ca generatia din ziua de azi asculta numai muzica comerciala, de proasta calitate.
Iar prietena ta, probabil ca nu isi gaseste un gen preferat, ori nu o atrage muzica.
E simplu, nu stie ce gen ii place si ii este mai usor sa spun '' mie nu-mi place nimic'', nu exista oameni care sa nu agreeze muzica. exista cel putin un gen/ melodie care sa ii faca corzile sa vibreze
O înțeleg! Oricum majoritatea genurilor de azi sunt niște mizerii făcute de amatori.