anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un sistem genius 5.1 si nu se mai aude. care e cauza? rog, doar cei care stiu ce are sa raspunda, nu cei cu raspunsuri " du-l la service"

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Ineamna ca aveai un scurt pe placa la prima defectiune si cei care l-au reparat nu i-au facut nimic in afara de a anula scurt-ul respectiv!
Oricum ai finalii dusi in afara de alte defecte si daca nu mai este in garantie si tu nu vrei la service nu vad ce sfaturi ai putea primi de la noi!

4 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Dupa felul cum ai dat deltaliile ...adica deloc, nu vad cum te putem ajuta decat ca este posibil sa se fi ars finalii si trebuie sa duci sistemul la reparat!

| solumaam a răspuns:

Daca le raspunzi in stilul asta celor care vor sa te ajute ma mir ca te-ar ajuta cineva laughing
Mai bine puneai o poza cu sistemul si ne dadeam seama ce defect are doar admirand-o!
Nu se aude, sau nu intra curent in el? Sa ars dintr-o data? A scazut sunetul in intensitate si apoi s-a ars? L-ai scapat pe jos? Ai varsat lichide pe el? Tii caine in casa? Nu se aude chiar nimic? Satelitii sunt ok?

| Iulian1992 a răspuns:

@solumaam : ce detalii vrei omule. sa-ti descriu sunetu care nu se aude?

| Iulian1992 a răspuns:

sistemul e Genius 5.1 SW-HF 5005: prima problema care am avut-o e ca nu se aprindea, cand bagam o siguranta noua se ardea... l-am dus la reparat si la facut sa se aprinda da in acelasi timp la facut sa nu se auda, deci sistemul se aprinde. numai ca nu se aude.boxele sunt in regula nu au nicio problema.