| sillvia6 a întrebat:

Bunahappy Ati putea va rog sa-mi dati mai multe detalii despre stilul de muzica country? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| aneliram a răspuns:

Country Music este genul de muzică populară americană, care are originea in regiunile agricole din sudul Statelor Unite în 1920. [1] Este nevoie de rădăcinile sale din sud-estul muzica folk americana, cowboy de Vest. Modul de blues a fost folosit pe scară largă a lungul istoriei sale înregistrate. de muzica country de multe ori format din balade şi melodii de dans, în general, cu forme simple si armonii însoţite de instrumente cu coarde, cum ar fi cea mai mare parte banjoes, electrice şi chitare acustice, viori, şi a armonicilor.

Muzica a ţării pe termen câştigat popularitate în anii 1940 în preferinţa pentru termenul anterior Hillbilly muzica, ea a venit pentru a cuprinde muzică de Vest, care a evoluat în paralel cu muzica country din rădăcini similare, în mijlocul secolului 20. Muzica a ţării pe termen este folosit astăzi pentru a descrie mai multe stiluri si subgenuri muzicale.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E tot ce am putut gasi:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rockabilly
Sper ca te-am ajutat!

| AnimeAnnDRa a răspuns:

Buna uite

Country este un gen muzical apărut în anii '20 în sudul SUA. Își are originea în muzica irlandeză, însă are influențe și din alte genuri, cum ar fi blues sau gospel. Începând cu anii '50 se simt și puternice influențe de rock and roll și alte genuri ulterioare de rock. Din primul val al muzicii country merită amintiți Fiddlin' John Carson, Vernon Dalhart, Riley Puckett, Don Richardson, Ernest Stoneman, Charlie Poole and the North Carolina Ramblers și The Skillet Lickers. Genul a fost apoi modelat și adus în forma în care îl cunoaștem astăzi de Jimmie Rodgers și de familia Carter. Un alt simbol al muzicii country a fost Hank Williams.

Funda?