| robroi a întrebat:

Buna.Este o melodie dance ritmata din anii 2000 cu titlul cred Nu te pot uita, oricât aș încerca.As vrea să mă ajutați să găsesc denumirea trupei.Pe YouTube nu o găsesc.Multumesc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://youtu.be/mz1_kaGOLp8

| robroi explică (pentru anonim_4396):

Nu.Refrenul cred ca este Nu te pot uita

| vodami92 a răspuns:

3 sud est nu ai avut curaj! din 2001! unul se urca intr-o barca sau salupa! etc! 3 sud est pe vremea cand era formatie dance! amintiri! aia amintirile ce ascultata era! viorel sipos cum zicea spunea! de ce oare mai iubit doar pentru bani! de ce oare mai iubit atatia ani! visai doar bani! traiai pentru bani! dorinta ta lege pentru mine te iubeam! apoi laurentiu duta! amintirile ma chinuiesc! amintirile ma rascolesc! numai rezist! apoi mihai budeanu! fara ea triste sunt noptile astazi mi-au ramas doar amintirile! si mai sunt multe de la ei! te plac! te astept sa vii! ce muzica frumoasa aveam domne! si ce muzica este acum! inainte oscilam indiferent ce era! dance! trance! eurodance! chit ca nu am avut noi asa multe trupe! chiar apropo de trance! imi amintesc de alea care cantau cat as vrea! cat as vrea! intr-o noapte sa mai simt caldura ta! sa imi amintesc ce a fost candva! evrika parca se chemau fetele acelea! mai era o tipa! formatia se numea oxygen melodia oxygen! ceva de genul! ai nevoie sau am nevoie de oxygen! invata sa traiesti altfel! asta era muzica! imi amintesc si de crush alexandra ungureanu! piese ca aprinde dragostea! doamne ce imi placea piesa asta! o ascultam pe walkman! la radio pe vremuri! inima mea hello si alte piese! dar asta era muzica! blondy asia la fel! sexxy! si cati mai erau! formatia aia in care era liviu varciu! amintiri bai nene! cand eram copil la fel imi placea sa ascult diverse formatii de synthpop new wave de la parinti! adica depeche mode erasure pet shop boys sabrina salerno samantha fox sandra cretu michael cretu! asta anii 80! iar din anii 90! pentru ca este cumva si generatia mea mai mult! eurodance! mult eurodance! mancam pe paine! de la noi genius t short! din afara la fel! snap haddaway dr alban 2 unlimited real mccoy capella ace of base maxx dj bobo si altii! de relaxare e aici aveam doar doua trupe! fie new age fie minimal! adica enigma si deep forest! astea doua! nici nu trebuia mai mult! cam asta este! ce sa faci acum lumea asculta ba manele ba muzica de club! ca deh acum sunt cluburi! atunci erau discoteci! era altceva! acum auzi tot felul de cantareti sau cantarete! toti putoii si toate putoaicele! numai asa! ca stiu sa cante sau nu! asta este! muzica numai este despre talent! sa pui osul! azi totul este despre bani! lux! succes sa ai! ca in rest! numai conteaza! ori asculti muzica cum trebuie sau ca lumea! ori numai asculti deloc bai nene! ramai repetent sau repententa la muzica! si cand ii auzi pe artistii sau artistele de astazi! domne uitati ce piese scoatem! si cand dai sa le asculti! te faci de tot rasul! cu asa oameni! de aia am zis spus domne sa ai succes! ca restul numai conteaza!

| vodami92 a răspuns (pentru vodami92):

Apropo de melodii vechi romanesti! mai era si aia! marea este viata mea! marea! hei eu! hei eu! marea este viata mea! marea! hei eu! hei eu! mb&c asa le zicea spunea la astia! melodia e veche! 2000 iti dai seama! tot din 2000 notabil! formatia atac vreau sa evadez de asemenea!

| Claudelmititel a răspuns:

Daca ie dance ritm ar trebui sa fie asta : https://youtu.be/O9KU-VvWsps

| robroi explică (pentru Claudelmititel):

Nu este aia. Cânta o trupa de baieti