| Zuzurock a întrebat:

Stiti eu nu suport melodiile house, in general ascult rock dar multi omanei asculta house si eu nu stiu ce zic despre aceasta muzica. Adica generatii intregi iubesc rockul... Voi ce credeti despre house? Dar despre rock? dau FUNDA promit. :*

Răspuns Câştigător
| GusWaters a răspuns:

House-ul,si tot ce contine genul dance(de la electro pana la dubstep) nu poate fi considerat muzica,pentru ca muzica foloseste instrumente,iar dance-ul foloseste un calculator,niste programe,un DJ, un egalizator si voci modificate, si gata melodia.Nu este muzica, chiar foarte putine melodii pot fi considerate acceptabile.Si oricine asculta dance,cu placere,in afara unui club, nu poate fi considerat om cu cultura muzicala, doar un mediocru.

Pe cand rockul si metalul sunt cele mai bun genuri pe care le-a dat lumea asta.Chiar nu imi imaginez ce as face toata ziua,daca nu as avea muzica adevarata, adica rock si metal, langa mine.Asta e muzica de zei!

Ia s-o melodie daca tot am trecut pe aici:
http://www.youtube.com/watch?v=k0FBDaP3mrQ&feature=related

62 răspunsuri:
| BlackFuneral a răspuns (pentru Zuzurock):

Ce mi-ar placea sa am si eu o scoala asa...la noi se asculta Fuego:]]]:]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Orte95):

Eşti prea tâmpit ca să inţelegi muzica rock. Du-te la house-ul tău de căcat si lasă-ne pe noi, rockerii, în pace.
P.S. Sper să mori în chinuri insuportabile.