| DjKatalyno a întrebat:

Buna TPU am si eu o intebare dar nu cred ca voi putea gasi raspunsul aici de cateva zile am fost si eu la un concert Connect-R si eu si colegii am vrea sa il chemam la o petrecere a clasei. Problema este ca eu aveam nr. personal al d-lui Connect-R (Stefan Mihalache) dar din pacate cand mi-am scapat telefonul in chiuveta am pierdut tot. Am vb cu domnul Emil Burloi (impresarul lui) dar el mi-a spus ca acum nu este disponibil. Eu as vrea sa i-au legatura cu Connect-R sa ii spun cine sunt si cum. Ca nr sa nu fie pus pe site in cazul in care cineva il are da-ti add la YM: gangsterul96sm
si va arat dovezi clare ca il cunosc. Am niste poze mai vechi cu el, niste suveniruri primite de la el + o poza cand beam un suc cu el intr-o cafenea. tongue cei care stiti am mare nevoie. Multumesc

4 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Daca chiar pretinzi ca il cunosti si ca ai atatea lucruri de la el si ca ati baut suc in cafenea, de ce nu-i spui asta impresarului lui si sa-ti dea el numarul?

| zzuzu_8398 a răspuns:

Parca nu-mi vine sa te cred... daca erai prieten cu el faceai rost de nr lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tocmai asta am scris mai sus ca am incercat sa vorbesc cu el dar nimic...happy

| DjKatalyno explică:

Ok eu cred ca nu ma credeti da intr-adevar e greu de crezut dar va arat dovezi happy daca vreti va dau si web cu mine si apoi poze laughing