De unde ai vrea sa stim noi? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar acum pe bune, chiar asa intrebari pui? Va rog, puneti intrebari la care sa putem raspunde...
Nu cred ca o sa afli candva nr lui de tel
:X dar are 16 ani implineste 17 pe 1 martie:X:X:X
nimeni nu are nr lui si daca il are fii sigura ca e fake. Sunt sigura ca nu ai mai mult 12 - 13 ani
.
si are in jur de 16 ani ![]()
.
De unde pnm vrei sa'i stim nr. de tel? ce intrebare stupida.nu cred ca ai mai mult de 10 ani. apropo, are 16 ani, implineste 17 p 1 martie
.Vezi ca nu tot ce zboara se mananca!
Coopil obsedat de Justin Bieber.
Tu chiar ai impresia ca noi stim numarul de telefon? :O
Nimeni nu e atata de tampit.mai ales fiin vedeta. daca cineva i-ar fi aflat numarul de telefon si l-ar fi schimbat evideent ![]()
Si cumpara-ti o viataa.si nu mai fi atat de interesata de viata lui Justin Bieber. :-&
Oare chiar nu ai altceva mai bun de facut?
Se vede ca tu ai in jur de 10-11-12-13 ani. Si un coeficient de gandire de -5. Tu esti proasta? Da esti nu stiu de ce mai intreb. De ce si-ar scoate Justib bieber numarul de telefon in lume. Du-te fa de aici ca esti proasta
Nu mai fiti asa de rautatiosi cu aceasta fata! toate fetele de fata sunt inebunite de justin biber!
numarul lui este cel real 1. 404. 665. 3410 ...stiu asta pentru ca l-am intrebat chiar eu! incearca!
metutzametutza99 întreabă:
vika123 întreabă: