| Jeguldesubunghii a întrebat:

Care este părerea dumneavoastră de albumul "The life of a showgirl" a lui Taylor Swift, cea mai relevantă cântăreață pop la nivel global?
Opiniile de pe Instagram și Tik tok mi-au stârnit curiozitatea să ascult acest album proaspăt lansat, gândidu-mă că nu are cum să fie atât de rău, cu versuri la fel de neinspirate că "Touch me like he's playing Grand Theft Auto" (nu știu sigur cum era, nu sunt mare fană).
M-am înșelat, ce-i drept dar melodiile mi-au făcut ziua mai frumoasă. Am râs în lacrimi de cât de "speciale" sunt versurile.
După titlu, albumul este despre Taylor sau mai degrabă cum vrea ea să fie privită de publicul său. Un exemplu ar fi într-o piesă, în care precizează că nu-și dorește yacht-uri sau lucruri scumpe cu iubire, o familie cu persoana iubită (așa zisul "Sport teacher" cu care s-a logodit pe care nu-l știu). Țin să menționez că aceste cuvinte sunt cântate de o miliardară care călătorește cu avionul privat din centru vechi până în periferie. Această este părerea mea despre album, nu este pe placul meu și cei care ascultă cu plăcere acest album nu trebuie judecați (decât dacă sunt elitiști).
Nu voi oferi spoilere fiindcă puteți și voi să vă hrăniți urechile pe prorpia răspundere cu gogoși calde.
Dimineață/zi/seară faină!

1 răspuns:
| Jeguldesubunghii explică:

Ignorați vă rog frumos greșelile gramaticale.
La segmentul "Nu-și dorește yachturi cu iubire" voiam să scriu "Nu-și dorește yachturi, ci iubire"
Iar le la început unde era citat din minte versul cu GTA am pus ă în loc de a.
Mulțumesc, anticipat!