| Alexandra_2056 a întrebat:

Cati dintre voi regretati moartea lui M. Jackson?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

A fost un om deosebit. Asta e clar. Cu privire la moartea lui e greu sa ai regrete. Era urat de multi, era acuzat pe nedrept si cred ca viata era pentru el mai degraba un chin. Deja nu mai putea fi vorba de continuarea carierei muzicale. Fara asta cred ca viata pentru el era foarte trista.

| Poinsettia a răspuns:

O murit "saracul", asta e, doar n-oi purta doliu si m-oi taia c-o murit tipu' asta, care, pana la urma, e doar un om ca si noi. Un om care nu are absolut niciun merit pentru talentul lui.winking Te nasti sau nu te nasti cu el. Nu ai niciun merit. Asa ca de ce sa-l "venerezi"? D'oh... rolling eyes

| Happy a răspuns:

Eu sunt fan M, J si regret moartea acestuia. A fons un cantaret de exceptie.Nu se vor mai naste asemenea genii ai muzici POP...
Ce pot sa spun Dumnezeu sa-l aiba in grija crying. A fost unul dintre preferatii mei.

| Alee_6805 a răspuns:

Toti fanii, inclusiv eu.Inca nu ma pot obisnui cu gandul ca a murit. Oricum MJ traieste vesnic in inimile noastre.

| Lalysuka a răspuns:

Sunt perfect de acord cu Alee.

| manuelaaa a răspuns:

Eu nu pot sa spun ca regret amarnic, insa este regele muzicii pop, si in afara de asta a fost un suflet, nu ma pot bucura cand moare cineva. Mie nu mi-a placut mult MJ, insa recunosc ca si-a meritat titlul, deoarece avea talente deosebite, atat in muzica cat si in dans.

fundita?

| Elyxx a răspuns:

Eu o regrethappy chiar f multhappy lumea a pierdut un adevarat rege, o adevarata voce

pacat

| crazyd33a_8320 a răspuns:

Eu foarte mult a fost un om uimitorM Jackson ramane o legenda, eu nu sunt fan dar am ramas un pic socat de celebritatea sa in intreaga lume. Ca om a avut o viata f controversata si plina de mizerie, dar ca si cantaret a fost unul din cei mai straluciti.

| anunknownmjfan a răspuns:

Cand au dat la stiri ca a murit Michael Jackson m-am inchis in camera si am plans toata ziua...
Inca nu ma pot obisnui cu ideea ca Michael Jackson nu mai e...

| Iza2010 a răspuns:

Nu pot spune ca nu regret afost si va fi incontinoare king of pop. Si regret ca a murit avea dreptul la o viata care nu trebuie aruncata la gunoi.

Întrebări similare