| victor333 a întrebat:

Ce parere averti despre muzica din ziua noastra facand comparatie cu cea mai veche gen -inxs, queen, janis joplin, scorpions, buddy holly, chuck berry, dr. alban, masterboy etc---credeti ca muzica se va mai ridica vreodta la nivelul ultimelor decenii? ce artist din prezent va place?

4 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Nici nu exista termen de comparatie.Cum s-a mai zis, in ziua de azi totul e comercial.
Artist din prezent? nu stiu... Bruno Mars.

| Bogdanux a răspuns:

Diferenta e de la cer la pamant intre muzica de aur a acelor timpuri si muzica asta comerciala.

Bine sunt si artisti underground in prezent. Unul ar fi Alexandrina Hristov.

| DreamAutopsy a răspuns:

Ce părere am despre muzica din zilele noastre? straight face
Întrebarea e care muzică?
Nu e muzică, e rahat comercial.
Ce artist îmi place?
Hehe, mulți \m/
Rock on!
Sincer, există și muzică bună.

| biornobiovanna a răspuns:

Nu se va ridica niciodata la nivelul muzicii vechi.Acum tot e comercial.Inainte,muzica se facea de placere, acum doar pentru bani.Chiar si versurile s-au stricat de tot.
Uite si un exemplu:compara tu "Baby,baby, baby, oooohhh!", cu "Imagine all the people living life in peace"(John Lennon-Imagine),"This is the year of the hungry man whose place is in the past Hand in hand with ignorance and legitimate excuses"(George Michael-Praying for time) sau "You know that every day a helpless child is born Who needs some loving care inside a happy home.
Somewhere a wealthy man is sitting on his throne Waiting for life to go by"(Queen-Is this the world we created)