| BlackFuneral a întrebat:

Ce sunt manelele până la urma? salam, minune ş.a au transformat manelele în lălăituri?
De ce suntem atât de idioţi şi judecăm o melodie imediat?
De exemplu : http://www.youtube.com/watch?v=BRybYMbQdS4
Mulţi au zis că această melodie e o manea numai pentru că are ritmuri orientale, voi ce credeţi?

8 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Manelele sunt un căcat. Nu-mi sună a manea ce-i acolo, nu-mi aduce a manea absolut deloc piesa asta.

| FadetoBlack a răspuns:

Manelele? O incultură.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Deci nu cred! Cum au reuşit să ajungă la concluzia asta? Mai nou Trooper cântă manele şi... salam black metal.

| BlackFuneral explică (pentru anonim_4396):

Partea orientală cică e o manea compusă de Anton Pann şi cum românii sunt la fel ca acum 20 de ani au ajuns la concluzia cum că cei de la Trooper sunt nişte cocalari.Sincer mie chiar îmi place "maneaua" asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackFuneral):

Eu nu pot spune că e cea mai bună piesă de la ei dar totuşi nu am cum să îi insult în halul ăsta.Totuşi ţine de bun simţ faţă de genul pe care îl asculţi să spui aşa ceva, mă rog cei care o ţin cu manelele( în adevăratul sens al cuvântului ) pentru mine, părerea lor e egal cu zero.

| QueenOfSpades a răspuns:

Chiar s-a zis despre melodia Trooper că e manea? straight face
Asta e prea de tot.

| BlackFuneral explică (pentru QueenOfSpades):

Uită-te la comentarii.

| Viseslav a răspuns:

Că ăia care au inventat melodile astea de căcat ( manelele ) sunt doar cei mai mari analfabeți si niște proști plini de bani și plini de eiwinking
Unii nu știu ce e muzica bună :*!
Prea frustrați!