| hapyyy a întrebat:

Cine il poate traduce dau fundita http://www.youtube.com/watch?v=dSJ8vIgbj94&translated=1

Răspuns Câştigător
| Mythos a răspuns:

Doctor = D
Milan = M

D: Bună ziua şi bun găsit. Ce mai faci tinere?
M: Bine.
D: Stai, lasă-mă să te întreb în primul rând acest lucru. Cum se face ca parul tau stă în halul asta de ridicat? Ți-ai făcut permanent?
M: Nu, se ridicat din cauză că sunt tânăr.
D: La naiba, uita-te la părul meu, nu se ridică absolut deloc!
M: De fapt atârnă
D: Am făcut absolut tot ce e omenește posibil pentru a-mi ridica părul Am mers până și la un salon de coafură profesionist şi tot nimic.
M: Aţi încercat cu gel?
D: Nu, nu am
M:Lăsați-mă să vă verific puțintel părul
D: Nu, nu, nu – să nu te ridici, stai acolo. A mai încercat unul să-mi atingă părul meu şi i-am spus, de asemenea, nu.
M: Bine, bine!
D: In fine, vom vorbi despre parul meu mai târziu şi despre cum pot face parul meu să devină la fel de puternic ca al tau. Este insa mult mai interesant sa vorbim deschis despre problemele tale
M: Vrei să vorbesc chiar în acest moment?
D: Da, chiar acum.
M: Am crezut ca e nevoie de ceva mai mult timp ca sa-mi rezolvati toate problemele.
D: Lasa asta. Da-i drumul
M: Dar, nu ştiu ce anume să spun.
D: Tu da-i drumul, incearca si eu ascult. Nu-ti atinge parul – nu amesteca borcanele!
M: Bine. Problema e ca sunt singur.
D: Singur? Nu ştiu ce să spun. De cand esti singur?
M: Cam din octombrie anul trecut si m-am gândit că se va rezolva de la sine
D: Şi ce, tocmai te-ai intors in jurul tau, şi a observat că nu e absolut nimeni pe langa tine?
M: Dap. M-am rasucit şi am constatat ca de fapt sunt singur. In plus, toată lumea a început să mă deranjeze şi să încerce să mă impresioneze şi sa ma sicaneze in privinta problemelor mele
D: Sa te tachineze?
M: Da. Sa ma tachineze.
D: Sa te tachineze şi să facă glume. Cred ca e din cauza parului tau de fapt a modului in care se ridică! De fapt te intreb pe tine. Asta e ceea ce cred eu.
M: Eu cred ca mai degraba fac misto de mine pentru ca sunt singur
D: Deci, dacă ai găsi pe cineva sa fie cu tine, parul ti s-ar pleosti din nou?
M: In principiu, dacă vremea e rea, parul meu se va apleca asa cum sa spun lent
D: Deci, acum părul tau sta în sus şi atunci când se va schimba sezonul se va apleca in fata? Ce sa spun. De fapt nu e deloc rău! La urma urmei e mai bine să ai părul aplecat in fata decat pleostit pe scalp. Asta e cea mai naspa situatie. Deci, ce spuneai ca esti singur?
M: Da
D: Ei bine, nu ştiu cum să te ajut.
M: De fapt eu am venit la tine doar să spun că m-am gândit că problema va rezolva de la sine
D: Poate că ceea ce trebuie să faci este să înregistrezi un nou album
M: Pai am!
D: care sa se numeasca oricum dar nu "Solo"!
M: Ei bine, atunci e naspa. Numele albumului meu e chiar „Solo".
D: Pai de ce pana mea l-ai numit „Solo"!? Esti idiot? Auzi, stii ceva? Ia iesi tu afara. E vina ta. Ai pus numele albumului „Solo", acum eşti solo. Iesi afara! Şi tu vii la mine dupa ajutor Iesi in momentul asta.
M: Pai tu ar trebui sa fii profesionistul care sa ma ajute sa-mi rezolv problema!
D: Nu-ti iau nici un ban. Bine? E vina ta! Acum, afara!
M: Bine, bine.
D: Iesi afara acum!
M: Bine! Bine macar ca nu-ti dau nici un ban.
D: Adevarul e ca nu-mi dai! Mmm ciudat In fine Sa intre urmatorul!

1 răspuns:
| pshioloig a răspuns:

Poti sa dai po translator

Întrebări similare