Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?
Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.
Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).
Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes!
One Direction Little Things. Pentru ca e linistitoare si de cate ori o ascult ma simt perfecta asa cum sunt. Cred ca o melodie trebuie sa te faca sa te simti bine mai presus de orice si sa te provoace sa o canti si tu la randul tau (chiar daca ai sau nu voce). Muzica e o cale de a-ti exterioriza sentimentele chiar daca esti singur si izolat, chiar daca te simti parasit si nu-ti poti stapani lacrimile; muzica e culoarea din vietile noastre, si depinde de noi cum vrem sa o coloram.
Chiar daca nu este heat, melodia pe care as asculta-o la infinit si care imi transmite mereu cate un alt mesaj, un alt sentiment este:
Selah Sue - This World
Bună.
Sunt mai multe și am să mă rezum doar la una:
Dan Spătaru - Drumurile noastre toate, mă regăsec în ea din toate punctele de vedere.
O zi excelentă.
Pa, pa.
Rizzle Kicks - Mama do the hump
deoarece as dansa toata ziua ca sa nu ma plictisesc )
Http://www.youtube.com/watch?v=7jEaIDqHl74&feature=share
Love story-Andy Williams
Rihanna-Diamonds:As asculta aceasta melodie deoarece este super si exprima in totalitate cea ce simt fata de lume. Versurile sant cool iar videoclipul este foarte bine realizat, iubesc aceasta melodie si o ascult neincetat.
Bullet- Partea ta intunecata
In aceasta melodie ma regasesc la varsta de 15-16 ani, eram un copil ce invata ce e iubirea si nu credeam ca poate sa doara dar dupa un timp am inceput sa ii vad partea ei intunecata, dar din contra m-am indragostit mai mult si mai mult pana dragostea sa transformat in URA
Si de fiecare data cand ascult aceasta melodie imi aduc aminte de navitatea copilariei
Nelly Ciobanu - Hora din Moldova. Deoarece Molova este "provincia„ din care fac parte și respect această melodie deoarece mă mândresc cu Moldova
Carly Rae Jepsen - Call me maybe
Am îndrăgit melodia asta de prima dată când am ascultat-o şi încă nu m-am săturat de ea şi nici nu mă voi sătura vreodată.
Am ales-o pentru că e o melodie veselă, pentru că nu aş asculta încontinuu o melodie tristă dacă aş fi naufragiată pe o insulă...
Backstreet Boys ~Incomplete [ http://www.youtube.com/watch?v=NjqjJlSlQwA&feature=plcp ]